tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer levende bordspellen
Levend Kolonisten van Catan

Wek de kolonisten van Catan tot leven met dit originele levende spel

Verzamel grondstoffen en koloniseer de stad

Dit oorspronkelijk superspannende bordspel kan nu ook gespeeld als een levend Kolonisten van Catan spel. Een populair spel dat succesvol is vanwege de veelzijdigheid en niet al te ingewikkelde spelregels. Gebruik tactiek en strategie om te overwinnen. Onder de levende bordspellen een aanrader als bedrijfsuitje of gezellig familie-uitje, omdat je samen een aantal uren heerlijk afgeleid zult worden door je in de wereld van de grondstoffen te storten.

Lees verder

Levend Kolonisten van Catan houdt in dat teams met elkaar de strijd aangaan om een dorp of stad te koloniseren door het verzamelen van de juiste grondstoffen. Leg een route af met GSM en handboek en langs bezienswaardigheden onderweg, voer opdrachten uit en vergaar zo bouwgrondstoffen Hiermee ga je uiteindelijk onderhandelen en kolonialiseren.

Ingewikkeld? Nee. Een duidelijke uitleg maakt dit spel toegankelijk voor iedereen. Wil je aan deze dag nog meer glans geven, kun je dit eventueel ook als arrangement boeken met aansluitend een diner.

Volledig overzicht met levende bordspellen!

Weergave:
1 levend kolonisten van catan

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01