starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Levend ganzenbord

In ganzenpas naar de leukste levend ganzenbord spellen

Zorg dat je uit de put blijft en het spel wint met levend ganzenbord

Ben je gek op spelletjes en wil je eens echt origineel voor de dag komen, kies dan voor het Levend Ganzenbord. Levend Ganzenbord is hilarisch en gezellig tegelijk.

Er bestaan verschillende varianten, zoals het Stadsganzenbord dat als een Citygame gespeeld kan worden in een aantal historische steden. Maar je kunt het ook spelen als heel groot Ganzenbord dat tussen de gangen van een diner wordt gespeeld, zodat het geen lange zitpartij wordt.

Bij dit beroemde bordspel wordt de groep onderverdeeld in teams, waarbij je in de put terecht kan komen of weer terug naar start moet gaan. Ideaal voor een fijne familiedag of gezellig vriendinnenuitje, maar uiteraard ook tijdens een vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen.

Volledig overzicht met levende bordspellen!

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Ganzenbord in verschillende steden in Nederland en België

Tijdens deze moderne versie van Ganzenbord ontdek je samen met je vrienden, familie of collega's de stad op een interactieve manier. Nadat je zelf een mooie stad hebt uitgekozen, ontvang je een mail met daarin een fotokaart en een kaart van jouw Ganzenbord-stad. Met de kaarten op zak en je eigen mobiele telefoon gaan jullie de uitdaging aan om alle fotolocaties in de stad te vinden.

Prijs
Vanaf € 7,50 per persoon
Aantal
Vanaf 2 personen
Plaats
Mogelijk in 38 plaatsen in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Citygame Levend Ganzenbord in meer dan 160 steden

Levend ganzenbord is de levende versie van het eeuwenoude bordspel, waarbij je om de beurt met een dobbelsteen gooit en moet proberen om je pion als eerste bij het eindpunt te krijgen, maar nu zijn jullie zelf de pion! Tijdens het spel moeten jullie allerlei opdrachten gaan uitvoeren, vragen beantwoorden en gaan jullie onderling de strijd met elkaar aan. Welk team zal er vandoor gaan met de felbegeerde prijs?

Prijs
Vanaf € 27,50 per persoon
Aantal
Vanaf 15 personen
Plaats
Mogelijk in meer dan 160 steden in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01