tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer levende bordspellen
Levend Cluedo

Wie, waar, waarom en waarmee, los samen het moordmysterie op

Speel levend Cluedo en los het moordmysterie op

Cluedo is een spannend bordspel waarbij je een moord op moet lossen. Een aantal kleurrijke personages spelen de hoofdrol. Eén van hen pleegde de moord. Wie, waarmee en waar... dat is het mysterie dat je moet zien op te lossen! Heb je vragen over Levend Cluedo? Kijk dan eens bij de meestgestelde vragen over het spel.

Lees verder

Als bordspel al reuzeleuk, maar het is nog veel spannender en leuker als je dit spel in het echt speelt! Ga nu met je vrienden, als familiefeest of bedrijfsuitje deze Levend Cluedo citygame spelen in het centrum van een stad naar keuze.

Welk team lost alle aanwijzingen op en weet de moordenaar te ontmaskeren? Alle verzamelde informatie leidt jullie naar de plaats delict, waar jullie de moord in scène moeten zetten en vastleggen op een foto. Deze citygame is een gezellig uitje voor bedrijven, vrienden of familie en kan eventueel uitgebreid worden met een lunch, diner en/of drankje.

Volledig overzicht met levende bordspellen!

Weergave:
1 levend cluedo

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01