tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Leuke en swingende Djembe workshop

Omschrijving

Wil je eens wat anders met een vrijgezellenfeest, verjaardag, straatfeest of familiedag? Afrikaans trommelen is een superleuke en verbindende activiteit. Leef je helemaal uit op de trommels en zet een swingend stuk muziek neer. Gegarandeerd veel plezier, interactie en saamhorigheid. Dit maakt jouw feestje tot een feest!

Na een korte uitleg over hoe je de instrumenten bespeelt, vertrekken we in up-tempo naar Afrika. Zoals een klant het onlangs schreef: “Iedereen vond het fantastisch dat we binnen één minuut al een ritme speelden.” Soms ontstaan ritmes vanuit de groep. Soms reikt de workshopleider ritmes aan. Afrikaanse ritmes zijn vaak heel eenvoudig, maar worden heel spannend als je ze door elkaar gaat spelen. Je zult verrast zijn hoe snel je samen in het ritme komt en elkaar energie geeft. Aan het eind staat er een prachtig stuk muziek.

Een workshop is altijd afgestemd op jouw wensen. Maken we een muzikale reis door Afrika of gaan we meer aan het werk met jullie eigen ritmes. Zorgen we voor veel fun of willen we graag juist veel leren tijdens een workshop? Alles is mogelijk. De prijs is afhankelijk van duur en het aantal deelnemers. Neem contact op en wij maken een workshop op maat!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

Vanaf € 15,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 100 personen
30 minuten tot 2 uur
Binnen en buiten
Mogelijk in de provincies: Utrecht - Brabant - Zuid-Holland - Zeeland

Gemiddeld een 9,2 uit 14 beoordelingen

9,3 Beleving
9,0 Begeleiding
9,2 Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Ontzettend genoten van de djembe workshop! Heel erg leuk om te doen met een grote groep en makkelijk te organiseren op 1,5m. Het was een swingende middag en iedereen kreeg er heel veel energie van. Pieter heeft ons ruim anderhalf uur erg vermaakt en we gaan het absoluut nog een keer doen! Een echte aanrader voor kleine of grote gezelschappen als een originele activiteit. Of je wel of geen gevoel voor ritme hebt maakt niet uit, voor jong en oud is dit absoluut geweldig.

Door: José

Heel leuk! Super gezellig en grappig om te doen

Prima!

Door: Hasna
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01