starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Leuke buggy tochten op de Veluwe

Wat ga je doen

Een buggy is een kart die speciaal is gemaakt voor terreinrijden. Het heeft een open constructie, waardoor je echt kunt genieten van de buitenlucht, maar ook van hoge snelheden! Een buggy tocht op de Veluwe is een leuk dagje uit voor iedereen.

Jullie worden ontvangen op onze boerderij op de Veluwe, met natuurlijk een plak boerencake en koffie of thee. Daarna krijg je een instructie over het besturen van de buggy en neemt een begeleider je mee op pad. Er zijn verschillende routes: over verharde en onverharde wegen. Je krijgt echt een adrenalinekick van buggy rijden, en ziet ook nog eens de mooiste plekjes van de Veluwe.

Achteraf of tijdens de tocht bijkomen met wat lekkers? Kies dan voor een lunch onderweg, of voor een barbecue of lunch achteraf!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01