starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Leuke, betaalbare en actieve kinderfeestjes in Gelderland

Wat ga je doen

Zoek je een Super stoere, spannende of een creatief kinderfeestje? dan zit je hier goed..  de keuze is REUZE...

Lasergamen in het bos, expeditie robinson, archery tag, vogelhuisjes pimpen, pijl en boog maken en daarna ermee schieten, gips masker maken van je eigen gezicht, photoshoot, dromenvanger maken, ibiza armbandjes maken, graffiti spuiten, hartendoosjes pimpen, spiegel versieren, Wie is de mol? of een speurtocht. kan je nog kiezen?

Prijs € 15,00 per kind inclusief eten en drinken (graffiti is € 5,00 extra per kind!)

De kinderfeestjes duren 3 uur, in die tijd gaan we eerst de cadeautjes uit pakken, de begeleiders krijgen een lekker bakje koffie of thee, zelf mag er ook wat lekkers meegenomen worden, taartje, chips of een snoepje voor tussendoor.

Daarna gaan we ons uitleven op ons terrein of in het bos als je gaat lasergamen en bij regen gaan we het onder onze grote overkapping doen met een gezellig kampvuurtje erbij, tussen door mag je nog lekker op onze 3 trampolines je uitleven. Aan het einde of begin gaan we lekker frietjes of pannenkoeken eten (speciale diëten graag zelf iets meenemen)

Heb je interesse in dit feestje?

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01