starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Let's Play! - Open de box en strijd online tegen elkaar

Wat ga je doen

Wil jij graag weer een eens een leuke activiteit doen samen met jouw thuiswerkende collega's? Of speel je graag een spel samen met jouw familie of vrienden, op afstand van elkaar? Let's Play! is een geweldig leuke activiteit welke je samen, maar op afstand van elkaar kunt spelen.

Hoe dit precies werkt?

Je geeft ons aan met hoeveel huishoudens op verschillende locaties je Let's Play! graag wilt spelen. Wij sturen een kist naar al deze locaties. Dus, wil je dit graag spelen met 15 collega's die allemaal in hun eigen huis zijn? Dan bestel je 15 boxen! Heeft iedereen zijn/haar box ontvangen? Dan starten jullie op een gepland moment een videocall waarin jullie samen, op afstand, de opdrachten gaan uitvoeren. Wie wordt de winnaar?

Let's Play! is een kist die gevuld is met 16 doosjes. Alle doosjes bevatten onderdelen die jullie nodig gaan hebben bij het uitvoeren van de opdrachten. Het bevat de meest leuke en gekke opdrachten waarmee creativiteit, behendigheid, kennis en snelheid getest zullen worden. Of het nu gaat om het bouwen van een kaartenhuis of het vinden van de logica om een slot te openen?

Er komt van alles voorbij tijdens Let's Play! Dus, wil jij graag gegarandeerd plezier en even een verzetje met je collega's, vrienden of familie, op afstand van elkaar? Huur Let's Play! en geniet!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01