tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Let’s Go Heineken! Arrangement - Amsterdam

Omschrijving

“Heerlijk, Helder, Heineken!”, een bedrijfsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest vol beleving en biergenot in Amsterdam. Dit speciale Heineken arrangement start met een bezoek aan de wereldberoemde Heineken Experience. Een interactief bier-museum vol waarbij de gasten kennismaken met legendes, beroemdheden, reclames en het brouwen van het bier.

Ook zijn de originele brouwketels van Heineken te bewonderen en is er een lopende band met flesjes waar je eventueel een eigen etiket kunt maken. Bij deze audiovisuele tour krijgen de gasten twee vers getapte biertjes.

Na interactief bezig te zijn geweest in de Experience is het tijd om te ontspannen. We maken een heerlijke rondvaart van circa een uur over de grachten van Amsterdam. Tijdens de vaart bekijken we de hoogtepunten van 'Heinekens Leven' vanaf het water van de binnenstad van Amsterdam. Aansluitend aan de relaxte rondvaart zal onze gids de groep meenemen voor een unieke Heineken tourwandeling vanaf de rondvaartsteiger naar Heineken City, dé winkel aan de Amstelstraat waar de groep een leuke gadget krijgt.

Na de Heinekentour is het tijd om af te koelen in de IceBar. Een café waar alles van ijs gemaakt is, met een constante temperatuur van minus 7. Tijdens een bezoek van ongeveer 45 minuten ontvangt iedereen een XtraCold biertje of cocktail uit een glas van ijs. En ook hebben we voor de groep 3D-brillen waarna de 4Dimensionale IceMovie zal starten. Na de film in de IceBar is er nog een drankje toe en wandelen we naar een restaurant waar de groep een heerlijk driegangen-keuzemenu krijgt. Het restaurant is afhankelijk van de wensen, groepsgrootte en gekozen datum. We doen een leuk voorstel, welke het beste bij jullie groep past!

Voorbeeld tijdsprogramma:

  • 13.00 uur – Heineken Experience inclusief 2 biertjes
  • 14.30 uur – Gezellige rondvaart over de grachten
  • 16.00 uur – Wandeltour met onder andere Heineken City
  • 17.30 uur – Ice Bar bezoek inclusief 4Dmovie en XtraCold drankjes
  • 18.30 uur – Diner menu in leuk restaurantje in hartje Amsterdam!

Arrangement is inclusief bezoek Heineken met 2 biertjes, vaartour van circa 1 uur, begeleiding, Heineken Tour met gids, IceBar bezoek met 2 drankjes, driegangen diner menu op maat. Exclusief dranken tijdens het diner, welke op nacalculatie berekend kunnen worden op factuur.

Ook hebben we een speciaal Heineken Themafeest! Vraag via onderstaand contactformulier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 95,- per persoon
20 tot 400 personen
6.5 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01