tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Leer twerken tijdens een bootycamp - Bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Ontdek de sensuele kunst van twerk en laat je dansmoves schitteren! Tijdens onze exclusieve workshop brengen we de magie van twerk naar jouw locatie, zodat je in het comfort van je eigen omgeving kunt genieten van deze unieke ervaring. Wij komen bij jou op locatie in de provincies Gelderland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Onze ervaren professionele begeleider staat klaar om je te begeleiden in de basis technieken van twerk, terwijl je jouw dansvaardigheden naar nieuwe hoogtes tilt. Zorg voor een ruimte met voldoende licht, ruimte, spiegels en ventilatie, zodat we de ideale setting kunnen creëren voor jouw twerk-avontuur. Als er geen muziekinstalatie op locatie aanwezig is, kunnen we onze eigen geluidsinstallatie meebrengen. De workshop kan zowel binnen als buiten gegeven worden. 

Onze begeleider deelt graag de geheimen van het vak met jou. Laat je leiden door een origineel geschreven choreografie die speciaal is ontworpen om jouw innerlijke danser te laten stralen.

Neem gerust je eigen drankjes mee om gehydrateerd te blijven en je enthousiasme op peil te houden. 

Maak je klaar om te twerken op jouw locatie en je danspassie te laten ontbranden! Neem vandaag nog contact met ons op om jouw gepersonaliseerde workshopdag te plannen en jezelf en je gezelschap onder te dompelen in de sensuele wereld van twerk.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 35,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
1,5 uur
Wij komen op locatie in Gelderland, Drenthe, Flevoland en Overijssel
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01