tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Leer mozaïeken als Gaudí op locatie

Wat ga je doen?

Gaudí was de eerste kunstenaar die gebruik maakte van tegels om te mozaïeken. Treed in zijn voetsporen tijdens deze workshop en maak de mooiste creaties. Wij komen naar je toe met alle materialen!

Je kunt kiezen voor een individueel of gezamenlijk mozaïek project. Zo hebben wij vlinders, harten, salamanders, terracotta en bamboe schalen, dienbladen, vogelhuisjes, spiegels en bijzet tafels. Je leert alles over de ondergronden en lijmsoorten. Het is mogelijk te werken met mozaïekstukken van tegels of glas, of een combinatie hiervan.

Laat ons weten waar in de provincie Utrecht, Gelderland, Flevoland, Friesland of Zeeland je wilt mozaïeken, en we nemen alle benodigde materialen mee. Zelfs opvouwtafels! Het is wel belangrijk dat er voldoende ruimte is voor de spullen en de tafels. Onze reiskosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Vraag hieronder snel meer informatie aan.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 25,- tot € 35,- per persoon
6 tot 25 personen
Vanaf 2.5 uur
Mogelijk in de provincies: Utrecht - Gelderland - Friesland - Flevoland - Zeeland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01