starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Leef je uit in klimpark Groningen

Wat ga je doen

Als je aan komt lopen, kan je het park niet missen. Obstakels, ziplines en lijnen zigzaggen boven je hoofd. Op zowel 4 als op 8 meter hoogte ontdek je de klimparcoursen. Jullie worden ontvangen door een ervaren kliminstructeur die begint met een veiligheidsinstructie in de “klimbioscoop”. Nadat iedereen deze instructie gezien heeft, worden de klimgordels aangetrokken. De instructeur checkt of iedereen goed vast zit en dan gaat het avontuur beginnen!

Één voor één gaan jullie omhoog. Iedereen kiest zijn/haar eigen route. Kies jij meteen voor 8 meter hoogte? Of is beginnen op 4 meter tóch fijner... De verschillende routes en niveaus van het klimpark zijn aangegeven met kleuren:

Parcours Groen: 10 hindernissen op 4 meter.
Parcours Blauw: 9 hindernissen op 4 meter.
Parcours Rood: 12 hindernissen op 8 meter.

Daarnaast bevat het park verschillende ziplines. 3 zijn een transfer van het rode- naar het blauwe parcours. 4 unieke ziplines zorgen ervoor dat je met je voeten op de grond terecht komt. Kom je klimmen? Dan heb je 2 ½ uur de tijd om de verschillende parcoursen te gaan klimmen. LET OP! Kinderen tussen de 1.20 en 1.40 meter dienen altijd onder begeleiding van een volwassene te gaan klimmen. Onder de 1.20 is het betreden van het klimpark helaas niet toegestaan. Benieuwd geworden? Kom eens langs!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01