starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Lasergame speel je thuis met Lightfight

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,7
Uit 41 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 41

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het kinderfeestje was fantastisch!!

Zo makkelijk en zo goed geregeld. Helemaal top. Ik hoefde me geen zorgen te maken over de bezorging en de guns waren een leuke verassing voor mijn zoontje die 7 is geworden.

dinsdag, 23 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke ervaring.

Prima service en begeleiding. Ik beoordeel het met een 9

dinsdag, 30 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super goed verzorgd, elk detail klopt, mega pret als resultaat

Fantastisch, een voorbeeld voor veel bedrijven!

donderdag, 25 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Weekend plezier met Laserguns

Wat een topservice! De Laserguns die we hadden (grotere uitvoering) bevielen erg goed! Gewoon precies wat je nodig had. Wij hadden vrijdagavond een activiteit en zaterdagochtend ook. Gereserveerd voor zaterdag (en daarmee het hele weekend) en we konden er twee momenten van genieten! Echt perfect. Duidelijk communicatie, goed bereikbaar en verzenden ging vlekkenloos! Als er dan toch nog iets beter kon: Een goede gebruikshandleiding geprint in de box erbij zou handig zijn.

Reactie Lightfight:
Hallo Willem,

Allereerst super bedankt voor de lovende woorden. Wij zijn blij dat jullie zo genoten hebben van het lasergamen.
Wat betreft de handleiding, die hoort er wel bij te zitten zie ook de pakbon. Excuus dat je de handleiding gemist hebt. Als we het hadden geweten dan hadden we het je nog na kunnen sturen per mail of post. Gelukkig heb je via google wel een handleiding gevonden en heeft het jullie plezier niet in de weg gestaan.

Met vriendelijke groet,
Bernice van Lightfight

donderdag, 21 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lightfight laserkist

Afgelopen zondag hebben we het kinderfeestje van onze zoon gevierd. We kregen de kist vrijdagavond al. We konden zaterdag rustig uitproberen hoe de pistolen werken. De instructiekaart is erg duidelijk. Ook de verschillende spel varianten zijn handig. Er was 1 deelnemer die lichamelijk beperkter is, maar hij kon hierdoor toch mee doen. Het is fijn dat je niet beperkt bent aan tijd, geen masker op hoeft of vest aan en zelf de locatie kan kiezen. In ons geval lekker dicht bij huis. Kortom wij hebben erg genoten van de laserkist en goede service!!

dinsdag, 12 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Laserfight

Super dat je met laserfight je eigen gang kan gaan. Zoek lekker een eigen locatie en beginnen maar! De communicatie met laserfight gaat heel soepel en de box was ruim op tijd binnen. Het retour verzenden gaat heel makkelijk

maandag, 21 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Beste feest ooit

Twee teams maken, een coole teamnaam verzinnen, je eigen teamvlag maken, schminken en dan vlaggenroof in het bos mét lasergeweren... 'het allermooiste verjaardagsfeest ooit' volgens Abel (9). Supergoed geregeld en prettige communicatie met Lightfight.

dinsdag, 23 januari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Urenlang laser plezier

11 kinderen, geen omkijken meer naar. Aanrader. Super service.

dinsdag, 14 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

Voor kinderfeestje kist met lasergeweren besteld en de kinderen (en wij) vonden het fantastisch. Ondanks het regenachtige weer hebben de jongens en 2 meisjes een hele leuke middag gehad. De kist werd op tijd bezorgd goede beschrijving in de kist en de geweren werkten goed.

woensdag, 11 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig feest!

Een absolute aanrader! Onze dochter van 8 heeft genoten. De voorpret begon de avond ervoor al met onze zoon van 18 in de tuin om alles uit te proberen. Goede en snelle service.
We kunnen niet wachten tot volgend jaar :-)

zaterdag, 30 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lasergame

Geweldig feestje gehad van onze 10-jarige dochter. Fijn thuis en in het bos. Een hele middag buiten gespeeld. Leuke bijgevoegde spelvariaties.

dinsdag, 26 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gaaf kinderfeestje

De kinderen vonden het lasergamen in het bos prachtig. Een heel andere beleving dan in een gamehal. En je kunt het spel zo lang laten duren als je zelf wilt!

Lasergamekist is per e-mail perfect bereikbaar, meestal dezelfde dag nog reactie en ander de volgende dag. Kist ziet er perfect uit en de verzending via postNL verliep vlekkeloos.

Aanrader!

maandag, 18 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Makkelijk te regelen en toch een origineel kinderfeestje.

de laserpistolen stonden keurig op de afgesproken tijd klaar voor ons en alles zag er keurig uit. We waren met 10 kinderen tussen de 6 en de 11 jaar oud en iedereen vond het prachtig. vanwege slecht weer zijn we naar een gymzaal gegaan. Dit beviel beter dan verwacht, het was overzichtelijk en met de toestellen konden we prima obstakels maken.

dinsdag, 12 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfect voor elkaar!

Kids vonden het prachtig. Systeem van opsturen en weer terug werkt ook handig via postnl. Ik had er een slaapfeestje aan vastgeplakt omdat ik dacht dat dat leuker zou zijn maar dat was eigenlijk niet nodig. Bij licht haast meer pret dan in het donker, maar misschien is dat leeftijd afhankelijk. Allemaal prima dus, waarschijnlijk volgend jaar weer.

maandag, 28 augustus 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lasergame organiseren kan je zelf! met deze handige kist.

Materiaal was prima, inclusief reserve batterijen, schoeverdraaier, speluitleg, etc. De service & contact met de organisatie was heel goed.
De kinderen hadden zelf een zombi spel verzonnen (steeds meer spelers in het groene team) en hadden veel lol. Doen we zeker nog een keer.

dinsdag, 22 augustus 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lasergamen eigen locatie

Voor een teamactiviteit lasergunkist gehuurd. Zeer betaalbaar, plezierig contact en zeer goede service! Geweldig leuke activiteit gehad!!

zaterdag, 19 augustus 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

De sweet 16 party van mijn dochter is zeker geslaagd, mede dankzij leasergamefeestje
Was weer erg leuk. Zoals altijd goed verzorgd. Wij lenen zeker weten nog eens.

dinsdag, 25 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

lightfight lasergamekist

De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Een superleuk en makkelijk feestje. De pistolen waren gloednieuw en in een handzaam formaat. Aan alles werd gedacht, reservebaterijen, schroevendraaier e.d. Heel duidelijk en goed geregeld. Betrouwbaar en vriendelijk.

maandag, 17 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lasergamen waar je wil!

De kinderen hebben een geweldig feestje gehad! Gemakkelijk in gebruik en erg klantgericht.

zaterdag, 1 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lasergamekist

Wat een fantastisch bedrijf! Alles supergoed verzorgd en snelle communicatie. Ook meedenken in oplossingen bij slecht weer. Mijn zoon heeft een fantastisch partijtje gehad met dank aan lasergamekist. Een ECHTE aanrader. TOP!!!!

zaterdag, 1 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Light fight lasergame kist

Voor het kinderfeestje van onze zoon de kist gehuurd. Helaas werd hij ziek en konden we niet gamen. We konden de kist zo terug sturen en mochten een nieuwe datum kiezen. Alleen de verzendkosten hebben we betaald. Via de mail was er goed en regelmatig contact. We vinden de service meer dan geweldig.

woensdag, 28 juni 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Alles top geregeld!

Zeker een aanrader. Snelle reactie terug na bestelling en goed geregeld. Alles werkte prima. De 15 kids hebben zich uren vermaakt.

woensdag, 21 juni 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

Heel geslaagd kinderfeestje gehad, met heel fijn en snel contact van de verhuurder

dinsdag, 20 juni 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk, flexibel, goede service

We hebben een superleuk lasergame verjaardagsfeest in het bos gevierd met 10 jongens (10 jaar oud). De kist was netjes verzorgd, duidelijke instructies, en het versturen ging zonder problemen. Heel erg goede prijs/qualiteit verhouding en het mooie is dat je je dag zelf kan indelen: je hoeft je niet te houden aan specifieke tijden/locatie.

woensdag, 5 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super

Super leuk feestje gehad en goede service!

maandag, 20 maart 2017
Prijs
Vanaf € 39,99 per kinderfeestje
Aantal
8 tot 500 kinderen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01