starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Lasergame speel je thuis met de Lasergamebox

Wat ga je doen

Speel lasergame op je eigen locatie. Nodig je vrienden uit en speel een spannend lasergame spel! Urenlang speelplezier. Dat maakt Lightfight Lasergamen een van de leukste kinderfeestjes.

Bedenk jouw eigen spelregels of speel één van onze uitgewerkte spellen. Speel de hele dag, het pakket bevat een uitgebreide handleiding en spelsuggesties. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen variant bedenken.Er zijn vele mogelijkheden. Wij zijn uniek omdat we vele verschillende types lasergames hebben. Bekijk snel welke lasergames we allemaal hebben.

Wij versturen door heel Nederland voor 9.99 (inclusief gratis retour ticket) via Postnl pick up points bij jou in de buurt. Je haalt het pakket ruim voor het feestje op en brengt hem de dag na het feest weer terug bij het Postnl punt.
Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om het pakket bij ons af te halen in Marrum (Friesland).

Het lasergamepakket is uit te breiden met vele feestartikelen uit onze webwinkel zoals bijvoorbeeld schmink of camouflagepetjes.Enthousiast geworden of toch nog een paar vraagjes? Vul snel het contactformulier in, wij antwoorden altijd binnen 12 uur.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01