starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Landboarden en Powerkiten bij Outstanding Events

Wat ga je doen

Wanneer het lekker waait kun je bij ons op het strand in Wijk aan Zee of IJmuiden je heerlijk uitleven met Landboarden en Powerkiten.

Beleef de extreme fun van het landboarden, waarbij je op een groot uitgevallen skateboard voortgetrokken wordt door de powerkite; je weet wel, zo’n flinke bestuurbare vlieger.

Onder professionele begeleiding worden eerst de fijne kneepjes van het powerkiten bijgebracht en al naar gelang de sterkte van de wind kun je met jouw landboard behoorlijk hoge snelheden bereiken.

Als strandactiviteit ontzettend leuk om minstens één keer in je leven te ervaren en naast het feit dat je deze heftige funsport individueel kunt uitvoeren, kun jullie je ook als vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje opgeven.

Wil je later kitesurfen op zee is dit de ideale opstap!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01