tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

La Casa de Papel VR Game in Raamsdonksveer

Omschrijving

Ontdek de wereld van echte bankrovers in de VR escape game La Casa de Papel. Eén persoon uit het team zet de virtual reality bril op en zit dan in de bankwereld. Jullie gaan samen namelijk de Koninklijke Munt van Madrid bestelen en vervolgens ontsnappen! Degenen die niet in de virtuele wereld zitten, proberen met aanwijzingen te helpen met het kraken van de kluis.

Jullie worden door het spel en de opdrachten geleid door El Professor, het grote brein achter deze operatie. Het is belangrijk goed te blijven communiceren met elkaar. Degene die in de virtuele wereld zit heeft informatie om de operatie tot een goed einde te brengen, maar de anderen in de 'gewone' wereld hebben ook belangrijke informatie! Samen zullen jullier eruit moeten komen.

Het is mogelijk tijdens of na het spel te borrelen of dineren. Zo maak je er een compleet escape uitje van. Want van banken overvallen krijg je natuurlijk honger!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 25,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 4 personen
Ongeveer 3 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01