tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Kroegentocht door Den Haag - inclusief drankje, shotjes, kroegen, feestcafés en clubs

Omschrijving

Heb je iets te vieren? Een verjaardag, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of gewoon zomaar? Vergeet borrels en vergeet feestjes, deze stapavond gaat veeeeel verder dan dat! Onze partygidsen maken er een echte belevenis van en nemen je mee naar de 5 leukste kroegjes, feestcafés en clubs van Den Haag. Geen lege cafés voor jullie, want terwijl de rest van Den Haag tot 00:00 buiten op terrasjes aan het borrelen is, nemen wij onze tientallen kroegtijgers mee naar binnen voor een lekker feestje!

Hoe groter de groep, hoe groter de zaken worden waar we naartoe gaan. En dat betekent al snel voetjes van de vloer! Vraag je favoriete nummertje aan bij de partygids en loop al dansend alle cafés af. In iedere kroeg staat een shotje voor je klaar, de sfeer zit er altijd lekker in! Alleen of met een groep, jong of oud. In een groep of tijdens een privétocht. De kroegentocht is voor iedereen een leuke ervaring die je eigenlijk niet mag missen!

Heb je speciale wensen? Een stripper tijdens je vrijgezellenfeest, een speciaal proostmomentje of iets anders? Er is een hoop mogelijk, neem contact met ons op via onderstaand formulier. Tip: Combineer de kroegentocht met 1 van onze middagactiviteiten + diner en krijg korting op alle onderdelen van je dag!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 19,50 tot € 21,50 per persoon (incl. BTW)
Prijs is op basis van aantal personen
2 tot 120 personen
4 tot 5 uur
Binnen en buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01