tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer uitgaan en entertainment
Kroegentocht

Ga van kroeg naar kroeg en proef de gezelligheid

Verken de stad met een gezellige kroegentocht

Of je nu een vrijgezellenfeest viert, een vriendenuitje organiseert of een bedrijfsuitje plant, een kroegentocht is altijd een goed idee. Combineer het beste van uitgaan, drankjes drinken en lokale kennis terwijl je de stad verkent met een lokale gids.

Met gids of op eigen gelegenheid

Laat je leiden door een deskundige gids die je meeneemt naar de leukste kroegen van de stad, of kies voor het gebruik van een interactieve app. Tijdens de tocht kom je niet alleen langs gezellige cafés, maar leer je ook interessante weetjes, dialecten en historische feiten over de stad. Ontdek de lokale kroegcultuur op een unieke en vermakelijke manier.

Ontdek de sfeervolle binnenstad

Verken de pittoreske binnenstad op een andere manier en geniet van de authentieke sfeer van de lokale kroegen. Een kroegentocht biedt een onvergetelijke ervaring die altijd gezellig is.

Combineer met stadswandelingen of citygames

Maak je kroegentocht compleet door het te combineren met andere activiteiten, zoals stadswandelingen of citygames. Ontdek de stad op jouw eigen tempo en geniet van een dag vol plezier en verkenning.

Laat je verrassen door de charme van de stad en maak van je volgende uitje een onvergetelijke ervaring met een gezellige kroegentocht!
 

Weergave:

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01