tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Kookworkshops in Baarle Nassau

Kookworkshops tips & ideeën in Baarle Nassau

Combineer koken, eten en gezelligheid en doe een kookworkshop

Houd je van lekker eten, om het te maken en op te eten, dan is de kookworkshop een echte aanrader. Met een workshop koken leer je meer over de ingrediënten, gebruiken en gerechten uit een bepaald land en ga je natuurlijk zelf aan de slag met het koken van de heerlijkste gerechten.

Een kookworkshop leent zich bij uitstek voor een vrijgezellenfeest voor mannen en voor vrouwen, maar ook met vrienden of familie is het erg leuk om te doen. Vanwege het teamwork dat om de hoek komt kijken is een kookworkshop ook aan te raden als teamuitje van een vereniging of via het werk.

Ga naar een kookstudio of regel een kookworkshop op het werk of zelfs bij je thuis. Ga gezellig samen aan de slag en leer, kook, proef en geniet en eindig met elkaar aan tafel om alle creaties samen op te eten.

Filter 7 workshops
Weergave:

Er zijn 7 workshops gevonden

Filters wissen
Baarle Nassau (+5 km)
Tonen
€ 35,- tot € 40,- per persoon
14 tot 70 personen
Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, Provincie Limburg, Provincie Noord-Brabant, Provincie Overijssel, Provincie Utrecht
Korte omschrijving

Maak je eigen sushi tijdens dit culinaire uitje. Dit is een activiteit waarin je alles kwijt kunt: gezelligheid met collega’s, vrienden of familie, creativiteit en je eigen smaak. Zo ga je met een voldaan gevoel en een gevulde buik naar huis.

Tonen
€ 47,50 tot € 91,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Een bbq workshop waarbij je alles leert over de theorie en de praktijk van een goede bbq- maaltijd met natuurlijk heel veel lekkere gerechten om samen met vrienden, familie of collega’s op te eten.

Tonen
Vanaf € 61,- per persoon
Vanaf 20 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

In deze kookworkshop leren wij jou, en je team, koken op houtvuur met (h)eerlijke producten uit de regio. Je kunt ook deze producten zelf gaan halen op de fiets, scooter of Kickbike. Vers halen zodat je weet wat je eet, dat is het mooiste wat er is!

Tonen
Vanaf € 69,50 per persoon
8 tot 100 personen
Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, Provincie Noord-Brabant, Provincie Noord-Holland, Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Altijd al willen leren koken in verschillende stijlen en thema's? Dit is je kans! Bij deze kookworkshop kies je zelf waar jij je mee bezig wilt houden. Ga je leren om overheerlijke Italiaanse gerechten te maken, of wordt je een ster in het bereiden van vis? De keuze is reuze, aangepast op elk niveau. Of je nou weinig ervaring hebt in de keuken, of al redelijk gevorderd bent, wij passen ons aan en komen bij jou op locatie!

Tonen
€ 85,- tot € 105,- per persoon
6 tot 11 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Heeft u ooit de lekkerste sushi gegeten? Wij denken van niet. Wij zijn pas tevreden als u bij elk gerecht een grote smile op uw gezicht krijgt. Het eten zal plaatsvinden aan een sushibar waar aan de ene kant jullie zitten en aan de andere kant van de bar staat de ervaren sushichef. Net als bij een Michelin sushirestaurant!

Tonen
Vanaf € 50,- per persoon
15 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Wil je met je vrienden, vriendinnen, familie of collega's een échte unieke kookworkshop? Kies dan voor één van onze Buitenkoken op Houtvuur kookworkshops. Wij koken uitsluitend op houtvuur & briketten en met biologische & streekgebonden producten.

Tonen
Vanaf € 40,- per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Tijdens de hamburger workshop ga je zelf aan de slag om een hamburger te creëren. We zetten jullie als deelnemers aan het denken over je smaak, wat je proeft en wat jullie als team de overwinning kan opleveren. Geen recept, geen 'hapklare' instructies maar proberen en creëren.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01