tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Koning voetbal quiz

Omschrijving

Speel de ultieme koning voetbal quiz tijdens jullie bedrijfsuitje met de collega’s, het dagje weg met vrienden, tijdens een vrijgezellenfeest, in jullie fanatieke voetbalfamilie of als je het aandurft met de voetbalclub.

Alle ins en outs van voetbal komen aan bod in diverse gevarieerde speelrondes. Laat zien wat je weet tijdens de ja/nee ronde, beantwoord zo nauwkeurig mogelijk de schattingsvragen en kies het juiste antwoord tijdens de multiple choice vragenronde. Tijdens de buzz ronde is het zaak zo snel mogelijk de knop in te drukken als je het antwoord weet! Wie is het sportiefste team en neemt de trofee mee naar huis? Wie wordt Koning Voetbal?

De quizmaster leidt alles in goede banen en het mooie spelmateriaal met echte quizknoppen maakt het helemaal af. Speel dit spel op elke gewenste locatie in het hele land, of neem hieronder contact op om samen met ons een geschikte locatie te vinden.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 24,50 per persoon
Vanaf 12 personen
2 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief quizmaster
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01