starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Koning voetbal quiz

Wat ga je doen

Speel de ultieme koning voetbal quiz tijdens jullie bedrijfsuitje met de collega’s, het dagje weg met vrienden, tijdens een vrijgezellenfeest, in jullie fanatieke voetbalfamilie of als je het aandurft met de voetbalclub.

Alle ins en outs van voetbal komen aan bod in diverse gevarieerde speelrondes. Laat zien wat je weet tijdens de ja/nee ronde, beantwoord zo nauwkeurig mogelijk de schattingsvragen en kies het juiste antwoord tijdens de multiple choice vragenronde. Tijdens de buzz ronde is het zaak zo snel mogelijk de knop in te drukken als je het antwoord weet! Wie is het sportiefste team en neemt de trofee mee naar huis? Wie wordt Koning Voetbal?

De quizmaster leidt alles in goede banen en het mooie spelmateriaal met echte quizknoppen maakt het helemaal af. Speel dit spel op elke gewenste locatie in het hele land, of neem hieronder contact op om samen met ons een geschikte locatie te vinden.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01