tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer tochten
Kompastocht

Vindt met behulp van een kompas de juiste route

Verdwalen is er niet meer bij tijdens een kompastocht 

Laat de zekerheden van de digitale wereld maar eens even los en onderneem een kompastocht waarbij je een bepaalde route volgt die je leidt naar het eindpunt. Door middel van een kompas, enkele aanwijzingen en een landkaart moet je het maar zien te redden.

Lees verder

Vaak georganiseerd als bedrijfsuitje voor een stukje teambuilding, maar ook hartstikke gezellig voor wanneer er een familie-uitje gepland staat. Kompastochten worden vaak in mooi of ruig natuurgebied uitgestippeld, maar kunnen ook verwerkt zijn in een citygame.

Een kompastocht hanteert vaak een bepaald scenario waaromheen alles is opgebouwd. Dit kan in de vorm van een spel waarbij je bijvoorbeeld op zoek bent naar een begraven schat, maar het kan ook onderdeel uitmaken van een spannende dropping of survivaltocht. Ook kunnen er elementen van een puzzeltocht in voorkomen. Kortom, alles is er op gericht om je een sportieve, spannende, afwisselende dag te bezorgen, geschikt voor iedereen.

Weergave:
2 uitjes
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Dropping met spannende opdrachten en cryptische aanwijzingen

Op aanvraag
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
8 tot 250 personen
Amsterdam, Den Haag, Scheveningen, Rotterdam
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?