starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Kompastocht

Hang je routeplanner maar in de wilgen en ga back to basics met een kompastocht

Verdwalen is er niet meer bij tijdens een kompastocht 

Laat de zekerheden van de digitale wereld maar eens even los en onderneem een kompastocht waarbij je een bepaalde route volgt die je leidt naar het eindpunt. Door middel van een kompas, enkele aanwijzingen en een landkaart moet je het maar zien te redden.

Vaak georganiseerd als bedrijfsuitje voor een stukje teambuilding, maar ook hartstikke gezellig voor wanneer er een familie-uitje gepland staat. Kompastochten worden vaak in mooi of ruig natuurgebied uitgestippeld, maar kunnen ook verwerkt zijn in een citygame.

Een kompastocht hanteert vaak een bepaald scenario waaromheen alles is opgebouwd. Dit kan in de vorm van een spel waarbij je bijvoorbeeld op zoek bent naar een begraven schat, maar het kan ook onderdeel uitmaken van een spannende dropping of survivaltocht. Ook kunnen er elementen van een puzzeltocht in voorkomen. Kortom, alles is er op gericht om je een sportieve, spannende, afwisselende dag te bezorgen, geschikt voor iedereen.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Voor een werkelijk spannende, stoere activiteit laat je je droppen met een groepje en zoek je met goed gedoseerde aanwijzingen en hulpmiddelen je weg terug naar het eindpunt.

Prijs
Vanaf € 27,50 per persoon
Aantal
Vanaf 12 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

De WinterWieven hebben Taribush Kamp de Marke overgenomen en verstoren elk feest. Jullie krijgen anderhalf uur de tijd om je van deze vloek te bevrijden. Gewapend met verschillende attributen ga je op pad, op zoek naar aanwijzingen. De vroeg invallende duisternis van de winteravond maakt deze escape hunt extra spannend. Ontdekken jullie wat je moet doen om de WinterWieven te verslaan? En belangrijker: zijn jullie op tijd?

Prijs
€ 25,00 per persoon
Aantal
Vanaf 12 personen
Locaties
Dwingeloo
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01