tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Klimmen en teambuilding in klimbos - Ga op avontuur in de natuur

Wat ga je doen?

Ga samen met vrienden, familie of collega's op een onvergetelijk avontuur in de natuur!

Het klimbos wacht op jou, vol uitdagende klimparcoursen tussen de bomen, variërend van 2,5 tot maar liefst 15 meter hoog.

Maar ook met beide benen op de grond beleef je in ons bos een avontuur, tijdens de ‘Expeditie’. Bij deze teambuilding activiteit volgen de opdrachten elkaar in rap tempo op en is samenwerking van groot belang!

Voor ieder wat wils

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde avonturier, ons klimbos heeft voor ieder wat wils. Van eenvoudige parcoursen voor degenen met hoogtevrees tot extreme routes voor de durfals onder ons met een bungeejump en vrije val. Durf jij de uitdaging aan?

Je klimt altijd veilig dankzij ons continu zekersysteem en onze redders helpen je als je toch in een lastige situatie belandt.

Combineer je klimavontuur met een ‘Expeditie’ spel! Los puzzels op, maak vuur en schiet met een katapult. De ‘Expeditie’ bevat allerlei verschillende uitdagingen, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de ‘Expeditie’ te winnen!

4,5 uur lang avontuur

De ‘Expeditie’ duurt ongeveer 2 uur en je krijgt 2,5 uur lang de tijd om alle parcoursen van het klimbos te ontdekken. Klim, klauter, en tokkel door de natuurlijke omgeving en geniet van een actieve dag. Geschikt voor zowel jong als oud!

Maak je ervaring compleet

Maak jouw klimuitje compleet met onze horeca-arrangementen. Kies voor een warm onthaal met koffie, thee en lekkernijen, een uitgebreide lunch,  een gezellige borrel of een bbq arrangement. Wat je ook kiest, wij denken graag met je mee om van jouw (klim)avontuur een onvergetelijke belevenis te maken!

Boek jouw uitje en beleef het ultieme avontuur in de natuur!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 46,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
Ongeveer 4,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01