tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Klei en steen workshops

Klei en steen workshops

Filter 6 workshops
Weergave:

Er zijn 6 workshops gevonden

Tonen
€ 30,- per persoon
8 tot 90 personen
Mogelijk in de provincies: Brabant - Utrecht - Limburg - Gelderland - Overijssel - Flevoland
Korte omschrijving

Kijk eens op een hele andere manier naar de collega, vriend of vriendin die tegenover je zit en zet je indrukken om in een hoofd van klei.

Tonen

Naaktmodel boetseren in Utrecht

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 37,50 per persoon
8 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Wist je al dat een gemiddeld lichaam bestaat uit 7 à 7 ½ hoofden bestaat? En dat de lengte van je voet ongeveer gelijk is aan de lente van je onderarm? Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele andere weetjes om de verhouding van het menselijk lichaam te beschrijven. Dit gaan we ontdekken in een ongedwongen sfeer tijdens het boetseren van een echt naaktmodel.

Tonen
€ 35,50 per persoon
5 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Deze actieve workshop is voor iedereen toegankelijk die het leuk vindt om heerlijk met zijn handen iets moois te creëren. Onder begeleiding van een deskundige docent leer je hoe je het best kan boetseren en leer je de fijne kneepjes van het vak.

Tonen
€ 38,- per persoon
4 tot 12 personen
Heemskerk
Korte omschrijving

Creëer je eigen unieke vaas met een bijzondere techniek. Met behulp van mooie onderglazuren en de sgrafitto techniek teken je de mooiste decoraties. Sgrafitto is een eeuwenoude krastechniek en levert verrassende resultaten op.

Tonen
Vanaf € 32,50 per persoon
4 tot 10 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Een creatieve workshop. Gezellig met elkaar, schorten aan, de handen uit de mouwen. Verras jezelf met een prachtig, uniek tableau, helemaal zelfgemaakt. Een creatief en boeiend proces! Van een idee via een klei-mal naar een gips-tableau. Geschikt voor jong en oud.

Tonen
€ 35,- per persoon
10 tot 24 personen
Oirschot
Korte omschrijving

Speksteen is een zacht soort steen en makkelijk te bewerken. Dus uitermate geschikt voor een workshop om er een prachtig sieraad van te maken of een beeldje. Als je kiest voor een sieraad dan zijn er (leren)veters om te gebruiken en kun je het meteen dragen!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01