tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Kitesurfen in Rockanje

Omschrijving

Altijd al willen leren kitesurfen? Dan is deze introductieles de perfecte kans om kennis te maken met kitesurfen in Nederland. Wij leren je alle basics aan een mooi strand in Rockanje om te gaan kitesurfen op zee.

Je gaat de kite opzetten, besturen en we gaan zelfs al even het water in! Al het materiaal en de wetsuit is inbegrepen bij deze les. Kitesurfen is geschikt voor alle leeftijden, maar heeft bij ons wel een minimaal lichaamsgewicht van 35 kg nodig. Mocht de introductieles goed bevallen dan kunnen we deze altijd nog omzetten naar een van onze pakketdeals. Op deze manier sta jij veilig, snel en voordelig op het water deze zomer! 

Wij zijn te vinden in Rockanje en 's-Gravenzande. Beide spots zijn er geliefd onder kitesurfers en bieden fijne horeca gelegenheden. Interesse in een arrangement van kitesurfen in combinatie met een hapje of drankje, neem dan even contact met ons op! 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 89,- per persoon (incl. BTW)
1 tot 15 personen
3 uur
Nederlands, Engels en Duits
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 12 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01