tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer watersporten
Kitesurfen

Van heen en weer varen tot hoge sprongen en het oefenen van tricks, het kan allemaal

Kitesurfen is een variant van windsurfen. Je staat op een surfplank op het water en je laat je voort trekken door een grote, speciale vlieger, een kite, Het wordt ook wel kiteboarden genoemd. Deze flitsende watersport kun je beoefenen op grote wateroppervlakken zoals de zee of een groot meer. Bij voldoende wind kun je hoge snelheden bereiken en ook sprongen en salto’s in de lucht maken.

Ondanks het feit dat het een extreme sport is, kan iedereen het leren en is het ook superleuk om te doen. Het is belangrijk dat je het leert van goede instructeurs die de veiligheid op het water in de gaten houden en die zorgen dat het materiaal in orde is.

Dus zijn jij en je vrienden, familie of collega’s in voor een strijd met de wind op het water dan is een kitesurfen machtig mooi. Voel je één met de elementen en geniet van deze bijzondere ervaring. Overal langs de Nederlandse kust zijn er mogelijkheden om deze sport te gaan ervaren als onderdeel van een actief uitje. Liever met je beide benen in het zand dan op een board in het water? Ga dan powerkiten op het strand.

Weergave:
1 kitesurfen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01