starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Kitesurfen

Ervaar de kracht en snelheid van het kitesurfen

Vliegeren en surfen zijn verleden tijd. Kitesurfen is de nieuwe sensatie

De grootste hit van de laatste tijd op het gebied van watersport is ongetwijfeld het kitesurfen. Het gewone windsurfen kennen we al en is op zich natuurlijk niks mis mee. Maar door het element vliegeren er aan toe te voegen, vang je twee vliegen in één klap. Lekker actief op de surfplank je door de vlieger mee laten voeren over het water. Bij sterke wind een extreme sport, omdat je enkele meters de lucht ingetrokken kan worden, waarbij het natuurlijk wel de bedoeling is dat je goed landt. Bijzonder speciaal als actief vriendenuitje, maar tegenwoordig ook steeds meer gewild als vrijgezellenfeest voor mannen.

Het is een echte kick om onder het kitesurfen de vrijheid en de kracht van de wind op zee te ervaren. Heb je er nog helemaal geen ervaring mee kunnen speciale instructeurs jou de nodige technieken aanleren en kun je binnen een uur al behoorlijk wat capriolen op het water uithalen. Ook kun je eerst een curcus volgen in de vorm van een zogenaamde clinic, waarbij meer de nadruk op de fun op het water komt te liggen. Heel bijzonder en sportief zijn de oefeningen waarbij je gaat bodydraggen, als voorproefje van wat je later te wachten staat.
Kitesurfen wordt op verschillende locaties in Nederland mogelijk gemaakt. De verschillende aanbieders hebben ook andere watersporten in huis die je kunt leren, zoals het powerkiten of skyting. Ook kun je als arrangement er een gezellige barbecue aan vastkoppelen.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Voor een actief vrijgezellenfeestje voor mannen en vrouwen is er goed nieuws, want met het Vrijgezellen strandarrangement kunnen jullie helemaal los met waanzinnig leuke en heftige strandactiviteiten. Dit vrijgezellenfeest op het strand vindt plaats op de grens van Zuid-Holland en Zeeland en bezorgt jullie ongetwijfeld een onvergetelijke dag.

Prijs
Vanaf € 40,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Brouwersdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Op zoek naar een gezellig en actief uitje en niet bang om nat te worden? Bij Beachclub Natural High bieden wij leuke wateractiviteiten aan voor jong en oud!

Prijs
Vanaf € 20,00 per persoon
Aantal
2 tot 500 personen
Locaties
Brouwersdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01