Kinderspeurtocht op Schiphol door Tipskinderfeestje

Kinderfeestje schiphol speurtocht
Speurtocht op schiphol
Speurtochtfeestje

Succes gegarandeerd met onze Speurtocht op Schiphol. Voor het vieren van jullie kinderfeestje krijg je een doe-het-zelfpakket met alle instructies en benodigdheden voor een waanzinnige speur- en puzzeltocht van maar liefst 3 á 4 uur op Nederlands grootste luchthaven.

De bedoeling is om een vliegtuig, waarin een belangrijke tas van onze koning en koningin zit, terug te vinden. Het vliegtuig is namelijk onderweg naar Schiphol volledig van de radar verdwenen! De directeur van Schiphol roept daarbij jullie hulp in om het kwijtgeraakte vliegtuig te vinden, zodat hij de tas weer veilig naar de Koning en Koningin terug kan brengen. Missie Schiphol is voltooid wanneer jullie het juiste registratienummer van het vliegtuig hebben gevonden en deze via onze website hebben doorgegeven aan de verkeerstoren. Je ziet dan direct of de gevonden code juist is en of het vliegtuig weer op de radar is verschenen.

Er staat jullie een geweldig leuke middag te wachten. Je gaat op speur- en puzzeltocht door de luchthaven en komt ondertussen heel veel te weten over Schiphol. Onderweg kan je de prachtige vliegtuigen bekijken en ook kan je samen met je vriendjes een foto maken in een Cockpit of in een ontmantelde vliegtuigmotor.

Dit fantastische kinderfeestje op Schiphol is makkelijk te downloaden en zal bij de kids absoluut aanslaan, weer of geen weer!

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

€ 39,95 per kinderfeestje
Onbeperkt
4 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties