starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Kinderspeurtocht op Schiphol

Wat ga je doen

Succes gegarandeerd met onze Speurtocht op Schiphol! Voor het vieren van jouw kinderfeestje krijg je een doe-het-zelfpakket met alle instructies en benodigdheden voor een waanzinnige speur- en puzzeltocht van maar liefst 3 á 4 uur op Nederlands grootste luchthaven. Lukt het jullie de verloren tas terug te vinden?

De bedoeling is om een vliegtuig, waarin een belangrijke tas van onze koning en koningin zit, terug te vinden. Het vliegtuig is namelijk onderweg naar Schiphol volledig van de radar verdwenen! De directeur van Schiphol roept daarbij jullie hulp in om het kwijtgeraakte vliegtuig te vinden, zodat hij de tas weer veilig naar de Koning en Koningin terug kan brengen. Missie Schiphol is voltooid wanneer jullie het juiste registratienummer van het vliegtuig hebben gevonden en deze via onze website hebben doorgegeven aan de verkeerstoren. Je ziet dan direct of de gevonden code juist is en of het vliegtuig weer op de radar is verschenen.

Er staat jullie een geweldig leuke middag te wachten. Je gaat op speur- en puzzeltocht door de luchthaven en komt ondertussen heel veel te weten over Schiphol. Onderweg kan je de prachtige vliegtuigen bekijken en ook kan je samen met je vriendjes een foto maken in een Cockpit of in een ontmantelde vliegtuigmotor.

Dit fantastische kinderfeestje op Schiphol is makkelijk te downloaden en zal bij de kids absoluut aanslaan, weer of geen weer!

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01