tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite star

Gemiddeld een 10,0 uit 3 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Wat een feest!

De workshops van Annyck zijn echt een feestje! Ze regelt alles voor de dag zelf, boodschappen, recepten, keuken apparatuur… Ons thema was Italiaans, echt heerlijke gerechten had ze voor ons uitgezocht.. Kookfeestje is zeker een aanrader als jij een leuk dagje uit (of thuis) wilt plannen!! 🤗

Door: Jannette

Onvergetelijke ervaring!

Het kookfeestje was een onvergetelijke ervaring! Iedereen was enthousiast om deel te nemen aan het bereiden van heerlijke gerechten. Annyck is erg deskundig en zorgde ervoor dat iedereen betrokken was bij het koken. Het hoogtepunt was het gezamenlijk genieten van al het lekkers dat we hadden gemaakt. Ik kan niet wachten om weer deel te nemen aan zo'n gezellig en smakelijk feestje!

Door: Roel

Super feestje voor onze jongens

Vooraf fijn contact gehad met Kookfeestje. De begeleiding was zichtbaar intensief, maar erg fijn. Alle kindjes kregen genoeg aandacht. De jongens hebben erg veel lekkers op tafel gezet. Vooral de tomatensoep was goed gelukt. De jongens zaten te smullen en de appelflapjes en pizzastengels waren favoriet!

Door: Malu

Schrijf een beoordeling

(Wordt niet zichtbaar op de website)

Nadat de beoordeling verstuurd is controleren wij deze inhoudelijk, alvorens deze te plaatsen. Als je beoordeling geplaatst is, heeft de aanbieder de mogelijkheid om hier eenmalig een reactie op te geven.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01