Paintball  lasergamefeestje
Beautyfeest
Kinderfeestjes
Pannenkoekenfeestje
Survivalfeestje
Diverse kinderfeestjes in Tilburg

Beoordelingen kinderfeestje

Gemiddeld een 9,2 uit 205 beoordelingen

Zoek een activiteit

€ 15,50 per kind
Vanaf 8 kinderen
Wil jij ook leren vloggen en word jij de nieuwe Enzo Knol of Dylan Haegens? Tijdens dit gezellige en leerzame feestje gaan de jongens aan de slag met het maken van een originele vlog. Wat heb je nodig, wat doe je wel en wat kun je juist beter niet doen? Hoe ben je origineel en hoe kies je iets wat bij je past? Dit komt allemaal aan de orde.
€ 17,50 per kind
Vanaf 8 kinderen
Vier je verjaardag helemaal in stijl met een heerlijke high tea die je samen met je vriendinnen maakt, versiert en natuurlijk opeet en drinkt! Op een centrale en hippe locatie gaan de meiden aan de slag met het bereiden van de heerlijkste zoete en hartige high tea gerechtjes. Er komen leuke tips & tricks voorbij voor de lekkerste, mooiste en toch gemakkelijk te maken hapjes.
Vanaf € 9,50 per kind
Op aanvraag
Het vreemdste dierenpark van Nederland! Van vliegende honden, dwergapen, roofvogels en stinkdieren tot aan reusachtige dinosaurussen en een van de grootste collectie reptielen en amfibieën van Europa. Dagelijks geven verzorgers tijdens een demonstratie voorlichting over slangen en vogelspinnen, waarbij iedereen de gelegenheid krijgt deze ook zelf aan te raken!  

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties