tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross kids euro label load home whatsapp
Kinderfeestje Provincie Noord-Brabant

Compleet overzicht met unieke kinderfeestjes voor 4 tot 12 jaar in de Provincie Noord-Brabant

Filter 70 kinderfeestjes
Weergave:

Er zijn 70 kinderfeestjes gevonden

Filters wissen
Provincie Noord-Brabant
Tonen

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 8 beoordelingen
Vanaf € 10,- per kind
4 tot 23 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Onze Escape Lasergame Jachtseizoen is nu al razend populair! Het is niet zomaar even lasergamen, maar bij dit feestje ga je de strijd aan om maar liefst vier vlaggen van het andere team te veroveren! Je speelt dus met twee teams tegen elkaar, maar uiteindelijk moet je gaan samenwerken. Waarom? Omdat wij er een escape element aan toe hebben gevoegd!

Tonen
Vanaf € 12,- per kind
4 tot 25 kinderen
Bavel
Korte omschrijving

Bij ons de leukste feestjes als je van dansen of modellen houdt. Je kunt namelijk je eigen videoclip maken en natuurlijk verzorgen wij de make-up en de kleding. Maar ook model voor een dag zijn is mogelijk. Leef je uit met honderden setjes kleding en leer hoe je op een catwalk loopt. Het ballerina feestjes is voor de allerkleinsten en daarmee kan jij je eigen tutu gaan maken!

Tonen
€ 7,- per kind
3 tot 12 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Laat de kids hun eigen houten dinosaurus maken! De kinderen vinden het geweldig om zelf met hout aan de slag te gaan, lekker schuren en timmeren en daarna verven of inkleuren. De mooiste dino’s komen tot leven.

Tonen
Vanaf € 95,- per kinderfeestje
6 tot 10 kinderen
Wij komen op locatie in Noord-Brabant
Korte omschrijving

Piraat Stef Stoppel komt bij jullie langs met een belangrijke opdracht. Hij is op zoek naar de schatkist van Kapitein Simon Scheurbuik. Stef zoekt scheepsmaatjes om deze schat mee te gaan zoeken. Eerst worden jullie omgetoverd tot echte piraten, met bandanas en stoppels. Jullie knutselen een eigen kapiteinshoed en zwaard, en leren zwaardvechten. Na het zwaardvechten ontvangen jullie flessenpost, met een aanwijzing naar de schat. Een deel van de buit mogen jullie zelf opsnoepen!

Tonen
€ 11,50 tot € 12,50 per kind
4 tot 26 kinderen
Valkenswaard
Korte omschrijving

Heb jij het in je om met je vrienden de verrekijker van Boswachter Michael terug te vinden? De Boswachter Michael is zijn verrekijker kwijt en heeft echt jullie hulp nodig! Jullie gaan met een tablet op pad en door de opdrachten te beantwoorden en uit te voeren ontvangen jullie informatie over de locatie van de verrekijker.

Tonen
€ 12,95 per kind
10 tot 100 kinderen
Eindhoven
Korte omschrijving

Beleef je kinderfeestje met je vriendjes en vriendinnetjes en ga een spannend schat zoek avontuur tegemoet in de bossen bij Eindhoven.

 

Tonen
Vanaf € 17,50 per kinderfeestje
2 tot 16 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Een tof kinderfeestje thuis organiseer je heel gemakkelijk met een speurtochtpakket. Er zijn speurtochten voor kinderen in de leeftijd 4/5 tot 7 jaar en van 7 t/m 10 jaar. 

Tonen
€ 10,- per kind
8 tot 30 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

De Bootcamp is het sportiefste kinderfeestje van het land! De Bootcamp is een unieke bootcamp voor kinderen waarbij we leuke beweegspelletjes combineren met bootcamp oefeningen. De kinderen kunnen tijdens dit kinderfeestje al hun energie kwijt en beleven veel plezier aan de unieke beweegspelletjes gedurende de bootcamp.

Tonen

Lasergame Huren doe je met de Lasergamebox

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,8 uit 42 beoordelingen
Vanaf € 39,99 per kinderfeestje
8 tot 500 kinderen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Speel lasergame op je eigen locatie. Nodig je vrienden uit en speel een spannend lasergame spel! Urenlang speelplezier. Dat maakt Lightfight Lasergamen een van de leukste kinderfeestjes.

Tonen
Vanaf € 7,- per kind
Vanaf 6 kinderen
Rucphen
Korte omschrijving

Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten om te ondernemen! Zo kunnen ze lekker sleeën, tuben, skiën, snowboarden, schaatsen, knutselen en glowgolfen. Voor ieder wat wils!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01