tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head kids euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer actief en sportief kinderfeestje
Kinderfeestje watergevecht

Sportief en verkoelend waterplezier, ideaal op warme dagen

Ben jij jarig in de warme maanden? Wil je een supergaaf kinderfeestje, maar niet binnen zitten puffen van de hitte? Heb je het zwembad wel gezien en vind je waterballonnen kinderachtig? Regel dan het grootste watergevecht van Nederland op jouw feest met een water tag battle.

Trek je zwembroek en stevige schoenen aan, vul je krachtige waterpistool met water en bespreek een tactiek met je team. De strijd kan beginnen. Belaag de tegenstander met jullie krachtige waterstralen en spuit ze zo nat mogelijk. De schilden die jullie dragen vullen zich met water als je bespoten wordt en als ze vol zijn…ben je af.

Maar wel lekker verkoeld. Dit is dus de perfecte activiteit voor jouw waanzinnige kinderfeest in de zomer. Ook leuk om te doen op schoolkamp, met de sportvereniging of als eindactiviteit voor de hele school. Er kunnen namelijk wel 100 kinderen tegelijk meedoen!

 

Weergave:
1 kinderfeestje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01