starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Kinderfeestje Trommels en Muziek maken in Montfoort

Wat ga je doen

"Je eigen trommel (en stok) maken, leren bespelen én mee naar huis nemen". Dé workshop voor kids in de leeftijd van 5 - 10 jaar. Belangrijkste ingrediënt: een hele hoop lol!

De unieke combinatie van creatieve Rommelen (het maken) en muzikale Trommelen (het leren muziek maken) maakt deze workshop altijd een succes. Tijdens de workshop wordt het maken regelmatig onderbroken om muzikale spelletjes te doen, zo houden we de spanningsbogen kort en de aandacht erbij. We sluiten af met een heus optreden. De kids zijn gegarandeerd euforisch en vol trots!

Rommelen & Trommelen ontzorgt. Het enige wat we van je nodig hebben is veel goedgehumeurde kids! In overleg verzorgen wij een drankje en hapje of je neemt dit zelf mee. Verder kunt je ontspannen, foto’s maken en genieten.

De prijs is exclusief € 3,50 materiaalkosten per kind, € 12,50 voorbereidingskosten zoals bodems uit emmers snijden en PVC op maat zagen en eventuele kosten voor catering. Vul het formulier in om vrijblijvend naar meer informatie te vragen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01