tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Kinderfeestje
Kinderfeestje Thuis

Beoordelingen voor kinderfeestjes thuis

Gemiddeld een 9,4 uit 481 beoordelingen

9,4 Beleving
9,4 Begeleiding
9,3 Prijs/kwaliteit

Expeditie Robinson Escape - Wij komen op locatie in Nederland

Bedankt voor de onvergetelijke verjaardag van mijn zoon!

Super topfeest afgelopen zondag, 10 kinderen (9-10 jaar) lekker gespeld, samengewerkt, uitdagende opdrachten en vooral veel plezier van gehad! De dames van Next Generation Sports hadden alles onder controle, goed georganiseerd. Van tevoren goed contact met Fabienne gehad, snel gereageerd op mijn vragen en suggesties, open voor overleggen erg professionals!! De kids waren super tevreden, de dag daarna op school moeten ze nog van alles te vertellen! Bedankt voor het onvergetelijke verjaardag van mijn zoon.

Door: Sandra

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Een enorm succes!

Vandaag heeft mijn zoon met 11 vriendjes een escape bootcamp feestje gehad in Haarlem.
Een enorm succes! De combinatie van (sportieve) spelletjes en nadenken was super! De kinderen hebben 2 uur lang plezier beleefd!
De organisatie is top!

Door: Charline

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Wat een top feest was het!

Wat een top feest was het. Ons zoontje werd 8 jaar en wij hadden de Escape Bootcamp geboekt. Communicatie was zeer vlot, vriendelijk en duidelijk. Het feestje was fantastisch, origineel en de kinderen waren lekker actief bezig en tussendoor kregen ze wat lekkere hapjes. Zoontje riep zelfs na het feestje ik wil volgend jaar weer. Hartelijk dank!

Door: Judy

Kinderfeestje Escape voetbal - Wij komen bij jullie op locatie

Professioneel en zeer goed verzorgd!

Ik raad het oprecht aan. Een professioneel verzorgd feest met veel kindercadeaus ook met drankjes en hapjes. De kinderen bevestigden dat dit het beste verjaardagsfeestje was dat ze ooit hebben gehad en nog een paar dagen herinnerden ze zich gezamenlijke sportactiviteiten. Ik heb aanbevolen. Iwona

Door: Iwona

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

In 1 woord: Fantastisch!

Voor het verjaardagsfeestje van onze zoon het Lasergame jachtseizoen gedaan. Hij samen met 9 vriendjes en vriendinnetjes in het Zeegbos in Huissen. Vanaf de aanvraag tot het einde van het feestje alles tip top geregeld. Vriendelijk, professioneel en voor een zeeer schappelijke prijs. Lasergamen, (gezonde!) snacks, limonade, oorkondes, medailles etc, alles perfect geregeld. Echt complimenten voor de dames!

Door: Benno

Speurtochten met een verhaal

Bedankt Arjos voor het mooie feestje!

Bedankt Arjos voor het mooie feestje! In november verzorgde hij voor onze zoon en zijn vriendjes een heel leuk kinderfeestje. Aan het einde van de middag was én voelde iedereen zich een held :). De briefing vooraf was heel fijn en de middag verliep top. De speurtocht was buiten. Omdat wij aan een redelijk drukke weg wonen, lette Arjos er extra op dat de kinderen veilig overstaken en op de stoep bleven lopen.

Door: B. Pot

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

Dit feestje had alles!!!!!!!

Dit feestje had alles!!!!!!! Competitie, samenspel, veel lol en onwijs leuke begeleiding. Wij speelden het Escape Lasergame Jachtseizoen. Op zoek naar een sportief feestje voor jong en oud, kijk dan niet verder en boek hier!!

Door: Daniëlle

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

Super topfeest afgelopen zondag!

Super topfeest afgelopen zondag, 10 kinderen (9-10 jaar) lekker gespeld, samengewerkt, uitdagende opdrachten en vooral veel plezier van gehad! De dames hadden alles onder controle, goed georganiseerd. Van tevoren goed contact gehad, snel gereageerd op mijn vragen en suggesties, open voor overleggen erg professionals!! De kids waren super tevreden, de dag daarna op school moeten ze nog van alles te vertellen! Bedankt voor het onvergetelijke verjaardag van mijn zoon.

Door: Sandra

Speurtochten met een verhaal

We hebben een leuke tocht door de wijk gemaakt opzoek naar de schat.

We hebben een leuke tocht door de wijk gemaakt opzoek naar de schat. Met leuke tussen opdrachten. Leuke afwisseling tussen zoeken en spelletjes.
Alle Kids hebben het als zeer leuk ervaren 👍🏻

Door: W. Rijnsbergen

Speurtochten met een verhaal

Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het kinderfeestje!

Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het kinderfeestje! De jarige kreeg soms net een extra taakje tijdens het feestje, zoals het bewaren van een belangrijke sleutel. Verder kwamen alle kinderen, ook ons jongere zoontje, evenveel aan bod tijdens de speurtocht. Ieder kind, of de spanningsboog nu wat langer of korter was, werd in zijn waarde gelaten door Sef de bouwvakker. Wanneer er tijdens het feestje iets anders loopt dan gepland, was er direct in samenspraak met ons voldoende ruimte om tot een creatieve oplossing te komen. Heel fijn! Een aanrader voor een kinderfeestje in en om huis!

Door: F. Willems
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01