Zoek een activiteit

Stap in een wereld vol magie, fantasie en inspiratie met een theaterfeestje

Een theaterfeestje is hartstikke leuk als kinderfeestje. Maak samen een voorstelling, ga grimeren, bedenk leuke acts en leer superhandige acteertrucjes. Samen iets bedenken en maken levert heel veel voldoening en pret op.

Voor een workshop theater hoef je geen speciale talenten te hebben. Vaak wordt naar aanleiding van een thema een bepaald theaterstuk opgebouwd. Dit kan zijn naar aanleiding van een bekende film of een beroemd sprookje, of een spannende setting waarin de kinderen belanden.

Naast toneelspelen kun je ook gaan zingen en dansen aan toevoegen. Door middel van een musical workshop combineer je al deze drie dingen in één uitvoering. Neem alles op en geef als aandenken de dvd mee naar huis. Dit feestje kan op locatie of bij je thuis.

Vanaf € 150,00 voor een theatervoorstelling
Maximaal 12 kinderen
Kinderfeestje thuis
Voor het vieren van een zeer bijzonder kinderfeestje kun je onze Partijtjesbus langs laten komen. Wanneer wij voor de deur staan, kunnen jullie instappen en komen jullie terecht in misschien wel het kleinste theatertje van Nederland.
€ 8,00 per kind
2 tot 70 kinderen
Via een spannend gangetje kom je bij het knusse zaaltje van het oudste marionettentheater van Nederland. Daar kan je samen met je vriendjes genieten van één van de vele sprookjes.
Vanaf € 12,50 per kind
Maximaal 12 kinderen
Mogelijk op elke gewenste locatie.
Op je verjaardag een ècht poppentheater aan huis, dat is een magische ervaring die de kinderen niet snel zullen vergeten. Ik kom graag bij jullie thuis om een onvergetelijk kinderfeest te verzorgen.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties