starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Taart, cupcake & chocolafeestje

Driedubbele zoetigheid met een taart cupcake chocola feestje

Hoe zoet gaan ze worden met deze heerlijke snoepfeestjes?

Kinderen zijn nu eenmaal gek op snoepen, dus wat is er leuker dan een taart, cupcake en chocoladefeestje. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes heerlijke lekkernijen klaarmaken, om ze daarna lekker op te peuzelen en met de nodige limonade weg te spoelen.

Door de kinderen actief bij het bereidingsproces te betrekken, kunnen ze zich met hun creatieve kook- en bakkunsten heerlijk uitleven. Vaak worden jullie opgevangen in een speciaal daarvoor ingerichte keuken of werkatelier, waar de taart, cupcakes of chocolade creaties naar hartenlust kunnen worden klaargemaakt. Een leuke en vooral ook smakelijke activiteit waar jullie eerst de handjes voor uit de mouwen moeten steken.

Verspreid over heel Nederland worden dit soort smularrangementen voor kinderen aangeboden. Een taart, cupcake en chocolade feestje is niet alleen ontzettend leuk, maar ook de beste manier om je verjaardag te vieren.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Is uw zoon of dochter bijna jarig en helemaal gek van koken? Dan krijgt u nu de gouden tip: Koken met kinderen van Kookparty!

Wat kunt u verwachten?

Prijs
Vanaf € 23,00 per kind
Aantal
Vanaf 6 kinderen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Tijdens deze leuke workshop leer je deze verrukkelijke lekkernij maken. Je leert het koekje te maken, je kiest de vulling, de kleur en tenslotte zet je het koekje in elkaar. Het resultaat is ontzettend lekker en kleurrijk.

Prijs
€ 55,00 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Locaties
Woerden
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Bijna alle kinderen vinden chocolade lekker en zeker weten vinden alle kinderen het een feest om zelf bonbons te maken. Koken en knutselen in één. Deze middag gaan we er dan ook een feestje van maken. Een bonbon met een vulling, een eigen reep gieten, chocolaatjes versieren en vooral héél veel proeven!

Prijs
€ 165,00 per kinderfeestje
Aantal
2 tot 8 kinderen
Locaties
Hilversum
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01