starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Springkussen verhuur

Huur een springkussen voor urenlang plezier

Spring, spring, spring op een springkussen

Big fun voor kids wanneer je besluit om een springkussen te huren. De verhuur van springkussens is in Nederland goed geregeld en je hebt ook een ruime keus. Springkussens mogen nooit ontbreken bij een straatfeest, maar worden ook steeds vaker ingehuurd voor een kinderfeestje of voor bij een gezellige familiedag om de kinderen de nodige afleiding te bezorgen.

Het feest kan beginnen als het springkussen staat. Wedden dat je geen kind meer hebt aan de kinderen? En als zij even uitpuffen, ga je toch snel zelf even?

Huur een springkussen dat past bij jou soort feest. Groot, klein, met glijbaan, hindernissen of ander vermaak. Haal hem op of laat hem brengen, zet hem zelf op of laat hem opzetten en ook bij het opruimen en ophalen kun je hulp inschakelen.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Springkussen en spelverhuur bij Broekies Verhuur

Broekies Verhuur is de meest uitgebreide verhuurder in de regio Utrecht in Springkussens, Spelkussens, Spelverhuur, Oud Hollandse Spelen, Popcorn, Suikerspin, Poffertjes, Water attracties, Stormbanen, Hindernisbanen, Glijbanen, Klimtorens, Kinderspelen, Ballonnenclowns, Aninimatieteam, Sky Tubes, Limonade Traktaties, Thema verhuur, Kinderteinen, zeskampmaterialen en nog veel meer.

Prijs
Vanaf € 60,00 per kinderfeestje
Aantal
Onbeperkt
Plaats
Mogelijk op elke geschikte locatie in de provincie Utrecht.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01