starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Poppentheater

Deze poppentheaters zorgen voor een waanzinnige voorstelling

De poppen aan het dansen en de kinderen aan het lachen in het poppentheater

Verras de kinderen eens helemaal en trakteer ze op een voorstelling van een poppentheater De kinderen worden meegesleept in een spannend avontuur of prachtig sprookje, waar ze helemaal in op kunnen gaan. Denk aan de traditionele poppenkast et Jan en Katrijn, een traditioneel schimmenspel, afkomstig uit Java, met wajangpoppen. Ook zijn er voorstellingen met marionetten aan touwtjes, maar de meeste poppenkasten worden gespeeld met handpoppen.

Een poppentheater doet het ook heel goed als entertainment op een bedrijfsfeest, waarbij kinderen aanwezig zijn. Kinderen kunnen dan prima afgeleid worden door het poppenkastspel, terwijl vader en moeder even hun handen vrij hebben.

Laat het poppentheater bij je thuis of op locatie komen of ga naar een bijzonder poppentheater toe. Helemaal bijzonder is het rijdende poppentheater. Kinderen stappen naar binnen en komen in een minitheater terecht, klein, knus en reuzegezellig.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

1,5 meter

De zolder in het huis van de poppenspelers is kort geleden omgetoverd tot een heus theaterzaaltje waar je met je vriendjes naar bijzondere, spannende en vrolijke voorstellingen kunt komen kijken.

Prijs
€ 8,00 per kind
Aantal
2 tot 70 kinderen
Locaties
Amsterdam
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Op je verjaardag een ècht poppentheater aan huis, dat is een magische ervaring die de kinderen niet snel zullen vergeten. Ik kom graag bij jullie thuis om een onvergetelijk kinderfeest te verzorgen.

Prijs
Vanaf € 155,00 per kinderfeestje
Aantal
2 tot 12 kinderen
Locaties
Mogelijk op elke gewenste locatie in Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Voor het vieren van een zeer bijzonder kinderfeestje kun je onze Partijtjesbus langs laten komen. Wanneer wij voor de deur staan, kunnen jullie instappen en komen jullie terecht in misschien wel het kleinste theatertje van Nederland.

Prijs
Vanaf € 150,00 per kinderfeestje
Aantal
2 tot 12 kinderen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01