tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search kids euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer entertainment kinderfeestje
Kinderfeestje poppentheater

Kinderfeestje poppentheater

De poppen aan het dansen en de kinderen aan het lachen in het poppentheater

Verras de kinderen eens helemaal en trakteer ze op een voorstelling van een poppentheater De kinderen worden meegesleept in een spannend avontuur of prachtig sprookje, waar ze helemaal in op kunnen gaan. Denk aan de traditionele poppenkast et Jan en Katrijn, een traditioneel schimmenspel, afkomstig uit Java, met wajangpoppen. Ook zijn er voorstellingen met marionetten aan touwtjes, maar de meeste poppenkasten worden gespeeld met handpoppen.

Lees verder

Een poppentheater doet het ook heel goed als entertainment op een bedrijfsfeest, waarbij kinderen aanwezig zijn. Kinderen kunnen dan prima afgeleid worden door het poppenkastspel, terwijl vader en moeder even hun handen vrij hebben.

Laat het poppentheater bij je thuis of op locatie komen of ga naar een bijzonder poppentheater toe. Helemaal bijzonder is het rijdende poppentheater. Kinderen stappen naar binnen en komen in een minitheater terecht, klein, knus en reuzegezellig.

Weergave:
4 kinderfeestjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01