starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Kinderfeestje Museum

In welk museum ga jij een feestje geven?

Vier je kinderfeestje in een verrassend Museum

Geef een origineel feestje en maak er een museumfeestje van. Een leuke, leerzame, originele en alles behalve saaie beleving voor kinderen. Musea zijn het hele jaar door toegankelijk en je hebt er geen mooi weer voor nodig.

Laat de kinderen spelenderwijs het museum ontdekken met een leuke speur- of puzzeltocht, waarbij ze onderweg van alles te weten komen en ze zelf ook actief moeten meedoen voor het slagen van hun missie. Met beelden, geluiden en andere audiovisuele middelen wordt de aandacht van de kids getrokken en gaan ze helemaal op in hun spel.

Je hebt in Nederland diverse musea die zich uitstekend voor een museumfeestje lenen. Bijvoorbeeld een museum over oude ambachten van vroeger, waarbij kinderen zelf ook mee mogen doen. Maar ook een kunstmuseum of museum met andere speciale verzamelingen kunnen verrassend zijn.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

In de oude middeleeuwse stad Elburg is vroeger een schat begraven. Maar wie o wie weet waar? Aan de hand van allerlei aanwijzingen, brieven en sleutels gaan jullie op stap door de binnenstraten van Elburg. Binnen het kinderfeestje wordt er spelenderwijs zelfs nog wat geleerd over archeologie en diverse monumenten.

Prijs
€ 6,00 per kind
Aantal
8 tot 12 kinderen
Locaties
Elburg
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Vier je kinderfeestje in het preHistorisch Dorp! In dit prachtige openluchtmuseum in Eindhoven beleven kinderen lang vervlogen tijden: van de prehistorie tot de late middeleeuwen. Tijdens een kinderfeestje mag je met je vrienden en vriendinnen op je eigen houtje alle hoekjes van het museum ontdekken. Je krijgt een speurtocht mee, waarmee je op zoek gaat naar de schatten van Swarttand… Maar waar die zijn?

Prijs
Vanaf € 12,50 per kind
Aantal
4 kinderen
Locaties
Eindhoven
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01