tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head kids load home pictures2 flame whatsapp euro
Kinderfeestje
Kinderfeestje voor meisjes

Op zoek naar een te gek kinderfeestje voor meiden

Meiden weten al snel precies wat ze willen. Een origineel meidenfeest organiseren kan daardoor een uitdaging zijn. Welk feestje past het beste bij jouw dochter en haar vriendinnen? We hebben genoeg feestjes om het tot een succes te maken.

Populaire categorieën

De categorieën zijn populair bij de meiden:

Liever alle 97 kinderfeestjes meisjes, bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Een magisch meidenfeest met de leukste activiteiten

Zijn het bakprinsessen doe dan bijvoorbeeld een taart en cupcake workshop. De meiden leren de mooiste taarten en cupcakes maken en mogen daarna alles lekker opeten. En de rest gaat mee naar huis. Dat is dubbel feest!

Voor beautyqueens is er een make-up workshop of beautyworkshop, speciaal afgestemd op meiden van 9, 10, 11 en 12 jaar. Lekker tutten, nagels lakken en haren stylen onder begeleiding van een professioneel visagist. Dat worden vast plaatjes. Een fotoshoot hoort ook tot de mogelijkheden. Voor designers in de dop zijn er tal van creatieve workshops. Ze eten hun boterham voortaan van hun zelfgemaakte ontbijtbordje, dragen hun zelf ontworpen t-shirt, of ze stelen de show met hun unieke tas. Welk meisje wil er niet zo’n meidenfeest?

Kinderfeestjes meisjes, van de maand

Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9 uit 164 beoordelingen
uitgelicht

Kinder-mozaïekpakketten voor thuis

Vanaf € 7,95 per kind
Vanaf 2 kinderen
DIY-pakketten worden verzonden door heel Nederland
Bekijk kinderfeestje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01