starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Lipdubfeestje

Zing en dans en film een lipdub op je kinderfeestjes

Welke nummer gaan jullie lipdubben op dit leuke feestje?

Wil je op een verjaardagspartijtje eens flink uit je dak gaan, kies dan voor een lipdubfeestje. Lipdubfeestjes zijn erg populair onder de jeugd, omdat de spontaniteit en creativiteit er vaak vanaf spat. Ook kun je met zijn allen ontzettend vaak lachen, omdat een lipdub niet de eerste de beste keer meteen een succes is. Er moet heel wat geoefend en getry-out worden voordat alles met de videocamera goed is opgenomen.

Kies samen een nummer dat je gaat gebruiken, laat ieder groepje een stukje opname oefenen en dan wordt alles opgenomen in een lange take met dans, zang en muziek.
Dit soort kinderfeestjes haalt het beste bij de kinderen naar boven, waarbij ze goed leren samenwerken, plezier hebben en heel veel creativiteit in kwijt kunnen.

Zet de professioneel afgetitelde en afgemonteerde versie online en misschien word je later met jouw lipdubfeestje ook nog eens beroemd.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

1,5 meter

Een Lipdub of Videoclip maken is het ideale kinderfeestje! Een gave clip met al je vriendjes en vriendinnetjes die jullie nog vaak terug kunnen kijken. Een Lipdub is een Videoclip waarin de kinderen meezingen met een swingend nummer. Het principe ervan is dat alles in één shot wordt gefilmd, waardoor een zeer spontane uitstraling ontstaat. 

Prijs
€ 300,00 per kinderfeestje
Aantal
Vanaf 6 kinderen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Een lipdub videoclip is een vrolijk feestje dat geschikt is voor zowel grote als kleine groepen. Een lipdub is een doorlopende film op een van te voren gekozen song. Met elkaar zetten we een parcours uit. Hierna wordt de muziek gestart en gaat de cameravrouw het parcours lopen. Tijdens dit parcours duiken de deelnemers steeds weer voor de camera op met een door hen ingestudeerde dans of beweging. Hilariteit verzekerd.

Prijs
Vanaf € 135,00 per kinderfeestje
Aantal
7 tot 20 kinderen
Locaties
De feestjes vinden plaats in Vlaardingen of daarbuiten (Zuid-Holland).
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01