starhomeshareinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-place

Kinderfeestje klok pimpen - Hoe versier jij je eigen klok?

Wat ga je doen

Versier tijdens dit gezellige en creatieve kinderfeestje je eigen klok en maak er een uniek exemplaar van dat thuis een ereplaatsje aan de muur krijgt.

Beplak de klok met een afbeelding van je idool, lievelingsdier of een ander mooi plaatje en geef hem daarna bling met glitters en steentjes. Met de professionele begeleiding van Anoek raakt iedereen geïnspireerd. Ondertussen is er tijd voor leuke gesprekjes en allerlei lekkers en natuurlijk cadeautjes uitpakken.

Deze creatieve activiteit is inclusief alle materialen, cake, limonade, popcorn en een feestmaaltijd in de cafetaria of het pannenkoekenhuis verderop in de straat. Voor een kleine meerprijs is er ook nog extra lekkers tijdens het feestje.

Heb je interesse in dit feestje?

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01