Dansfeestje
Het leven is één groot feest

Zoek een activiteit

Dance, dance, dance, de voetjes van de vloer op je eigen dansfeestje

Dansen is van alle tijden en de laatste jaren op allerlei manieren onder de aandacht in de grote Tv-dans shows. Wat is er nu leuker dan dansend je feestje door te brengen? Geniet van de muziek en de ritmes en dans tot je er bijna bij neervalt. Neem dan even pauze en een fris drankje, en dans weer lekker verder.

Doe leuke wedstrijden, studeer met elkaar een dansje in, of treed voor elkaar op. Kies jouw favoriete nummers of muziekgenre en maak het helemaal jouw feestje.

Combineer het met een verkleedsessie en laat je mooi opmaken en straal als een echte ster. Natuurlijk gaan jullie ook nog op de foto. Eerst nog wat nieuws leren, misschien is het dan leuk het te combineren met een dansworkshop. Er is van alles mogelijk op dansgebed dus kijk maar eens goed wat de mogelijkheden voor jouw feestje zijn.

Vanaf € 9,20 per kind
Vanaf 4 kinderen
The Dance Experiece is een dag waarbij je gaat dansen op je favoriete liedje. Om de dag compleet te maken krijg je van ons de mooiste kleding aan en vergeten we de haren en make-up niet! Uiteraard nemen we het op om je een te gekke herinnering mee te geven!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties