Cd feestje
Popster voor één dag

Zoek een activiteit

Zing de sterren van de hemel als popster op je eigen CD feestje

Als je van zingen en optreden houdt, wordt een CD feestje wel erg aantrekkelijk om aan mee te doen. Voel je een echte ster en zing en dans tot je niet meer kunt.

Laat alles tot in de puntjes verzorgen, van kleding, make-up tot gekozen nummer en danspasjes. Oefen, oefen en oefen en dan breekt het grote moment aan. Neem meerdere liedjes op in een professionele opnamestudio.

Natuurlijk mag een fotoshoot voor jullie groep ook niet ontbreken, want je CD moet natuurlijk ook een flitsende cover krijgen. Daarna moeten er een stuk of 4 liedjes geselecteerd worden die je met elkaar gaat opnemen. Deze liedjes worden dan later door een ervaren geluidstechnicus op een CD gezet. Het is vaak best wel gek om je eigen stem later terug te horen, maar alles bij elkaar is dit CD feestje een fantastische ervaring.

 

Vanaf € 15,00 per kind
Vanaf 6 kinderen
Mogelijk in onze studio in Den Zoetermeer of op locatie in de provincie Zuid-Holland
Voel je een echte superster: neem met je vriendjes en vriendinnetjes een eigen CD op in een professionele studio! Je hoeft niet verlegen te zijn, want je zingt met een hele groep. Er kunnen eventueel ook solo stukjes verdeeld worden.Bij aankomst wordt er een korte introductie gegeven van de studio en worden de stembandjes lekker opgewarmd met een aantal stemoefeningen. Dan is het tijd om de studio in te gaan!
Vanaf € 20,00 per kind
6 tot 12 kinderen
Hou je van zingen en ben je op zoek naar het meest coole feestje ooit? Dan is dit echt iets voor jou! Want jij kunt je een echte STAR voelen tijdens deze muzikale all-in one party.
€ 15,00 per kind
Vanaf 8 kinderen
Wie heeft het vroeger nooit gedaan? Met een borstel in de hand voor de spiegel meezingen met een cd. Of is dat iets wat we alleen in films zien? Hoe dan ook, zingen is leuk en dat vinden kinderen ook. Daarom hebben wij er een kinderfeestje van gemaakt met kinderkaraoke en gezelligheid.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties