starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
CD feestje

Zing de sterren van de hemel als popster op je eigen CD feestje

Tijdens een van deze feestjes ben jij een echte popster

Als je van zingen en optreden houdt, wordt een CD feestje wel erg aantrekkelijk om aan mee te doen. Voel je een echte ster en zing en dans tot je niet meer kunt.

Laat alles tot in de puntjes verzorgen, van kleding, make-up tot gekozen nummer en danspasjes. Oefen, oefen en oefen en dan breekt het grote moment aan. Neem meerdere liedjes op in een professionele opnamestudio.

Natuurlijk mag een fotoshoot voor jullie groep ook niet ontbreken, want je CD moet natuurlijk ook een flitsende cover krijgen. Daarna moeten er een stuk of 4 liedjes geselecteerd worden die je met elkaar gaat opnemen. Deze liedjes worden dan later door een ervaren geluidstechnicus op een CD gezet. Het is vaak best wel gek om je eigen stem later terug te horen, maar alles bij elkaar is dit CD feestje een fantastische ervaring.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Zing de sterren van de hemel tijdens het kinderkaraoke feestje?

Wie heeft het vroeger nooit gedaan? Met een borstel in de hand voor de spiegel meezingen met een cd. Of is dat iets wat we alleen in films zien? Hoe dan ook, zingen is leuk en dat vinden kinderen ook. Daarom hebben wij er een kinderfeestje van gemaakt met kinderkaraoke en gezelligheid.

Prijs
€ 15,00 per kind
Aantal
Vanaf 8 kinderen
Plaats
Arcen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

CD opnemen in een professionele studio in Zoetermeer

Voel je een echte superster: neem met je vriendjes en vriendinnetjes een eigen CD op in een professionele studio! Je hoeft niet verlegen te zijn, want je zingt met een hele groep. Er kunnen eventueel ook solo stukjes verdeeld worden.
Bij aankomst wordt er een korte introductie gegeven van de studio en worden de stembandjes lekker opgewarmd met een aantal stemoefeningen. Dan is het tijd om de studio in te gaan!

Prijs
Vanaf € 15,00 per kind
Aantal
Vanaf 6 kinderen
Plaats
Mogelijk in onze studio in Den Zoetermeer of op locatie in de provincie Zuid-Holland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01