starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Catwalkfeestje

Voel je het stralende middelpunt op de volgende glamourfeestjes

Leer de catwalk lopen en voel je een topmodel

Vier je feestje op de catwalk en maak er een modellenparty van. Nodig je vriendinnetjes uit om te leren catwalk lopen en leer bewegen als een echt model. Draai en zwier en loop alsof je het altijd al deed en voel je goed. Wacht op je beurt en loop in de mooiste creaties een echte modeshow.

Voor alle glitter en glamour wordt gezorgd met de juiste kleding en accessoires of neem zelf je mooiste creaties mee. Laat je opmaken door een visagiste en straal als nooit tevoren.

Naast de mogelijkheid voor een workshop catwalk lopen kun je dit ook combineren met andere workshops die wat meer aandacht besteden aan make-up en aan je kapsel. Leg alles vast op film of foto en geef je vriendinnen ieder hun eigen CD zodat ze nog eens weg kunnen dromen over dit superfeestje.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Een model voor 1 dag - Een super gaaf feestje

Bea Boa is in paniek! Haar veren zijn kwijt, net nu ze een belangrijke show heeft vanavond! Gelukkig zijn jullie daar om haar te helpen! Bea Boa is zo blij met jullie dat ze de groep een model voor 1 dag cursus wil aanbieden. Jullie stappen in het even van een echt model. Van het lopen van fashionshows tot het leren opmaken binnen een bepaalde tijd. Shoot de mooiste foto's voor in de modellenportfolio. Het modellenleven is een druk bestaan!

Prijs
€ 16,95 per kind
Aantal
8 tot 15 kinderen
Plaats
Houten
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Kinderfeestje Catwalk, Beauty & Dance

Onze originele kinderfeestjes als Catwalk-, Beauty- en Dance Party’s gaan gecombineerd met plezier, schoonheid en een boost voor je zelfvertrouwen! Bij ons straal je als model op onze catwalk.

Prijs
€ 165,00 per kinderfeestje
Aantal
Maximaal 20 kinderen
Plaats
Bij ons in de studio in Montfoort of bij je thuis.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01