starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Bouwfeestje

Bouw iets moois tijdens een echt bouwfeestje

Kunnen wij het bouwen? Kom maar op.

Voor het organiseren van een geweldig kinderfeestje doe je de kids een groot plezier met een bouwfeestje. Zet ze aan de slag met een flink bouwpakket en laat ze hun eigen ideeën en uitvindingen uitwerken, op een bijzondere locatie, thuis of in een geschikte ruimte in de buurt.

Bouw een timmerfeest met een gigaknutselbox, waarbij ze kunnen timmeren, zagen en van alles in elkaar kunnen flansen, zoals een eeuwige kalender, een raketbasis en nog veel meer dingen die tot de verbeelding spreken. Of laat ze knotsgekke knikkerbanen bouwen of kettingreacties. Kinderen maken spectaculaire en haast onmogelijke trajecten.

Een spannend avontuur waar je hart sneller van gaat kloppen en waar ze zich compleet met hun hele ziel en zaligheid in kunnen storten. De combinatie van het spelen en bouwen spreekt ieder kind geweldig aan.

Getoonde uitjes 1 - 5 van 5

1,5 meter

In Palènpa Park bouw je prachtige hutten. Je verbindt houten palen en panelen aan elkaar met bouten en moeren en bouwt zo een lage hut of een hoge toren. Langs ladders klim je omhoog. Over bruggen loop je van je hut naar de toren.

Prijs
Vanaf € 10,00 per persoon
Aantal
2 tot 12 personen
Locaties
Nieuw Vennep
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Altijd al een onvergetelijk kinderfeest mee willen maken? Bij Landal Esonstad kan dat! Vanaf september 2017 is er een nieuw kinderfeestje gelanceerd, en wel de Footgolf en Huttenbouw party.

Prijs
€ 8,50 per kind
Aantal
Vanaf 8 kinderen
Locaties
Anjum
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Een speciale werkplaats voor kinderen in Den Haag met allerlei feestelijke arrangementen, waar ze hun verjaardagspartijtje op een bijzondere manier kunnen vieren met de leukste activiteiten. Bij aankomst mag de jarige al direct op zijn versierde stoel plaatsnemen om zijn cadeautjes in ontvangst te nemen. Ook wij hebben een verrassing.

 

Prijs
Vanaf € 14,00 per kind
Aantal
Vanaf 6 kinderen
Locaties
Den Haag
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Een geweldige plek waar de lagere school-kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Ravotten in de apenkooi, bouwen in de legohoek of schuiven aan de airhockeytafel. Of lekker buiten: skelteren, konijnen aaien, springen, glijden en nog veel meer. Kom het zelf beleven!

Prijs
€ 6,00 per kind
Aantal
Vanaf 2 kinderen
Locaties
Terschuur
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Kom naar ons watersportcentrum en bouw je eigen stoere vlot! Met verschillende materialen kan je met je vriendjes en vriendinnetjes je eigen vlot bouwen. Nadat je hem op de kant in elkaar hebt gezet, ga je hem natuurlijk testen op het water, als een echte zeeman.

Prijs
Vanaf € 15,00 per kind
Aantal
10 tot 20 kinderen
Locaties
Amsterdam
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01