Bouwfeestje
Een avontuurlijke uitdaging voor kinderen

Zoek een activiteit

Bouw iets moois tijdens een echt bouwfeestje

Voor het organiseren van een geweldig kinderfeestje doe je de kids een groot plezier met een bouwfeestje. Zet ze aan de slag met een flink bouwpakket en laat ze hun eigen ideeën en uitvindingen uitwerken, op een bijzondere locatie, thuis of in een geschikte ruimte in de buurt.

Bouw een timmerfeest met een gigaknutselbox, waarbij ze kunnen timmeren, zagen en van alles in elkaar kunnen flansen, zoals een eeuwige kalender, een raketbasis en nog veel meer dingen die tot de verbeelding spreken. Of laat ze knotsgekke knikkerbanen bouwen of kettingreacties. Kinderen maken spectaculaire en haast onmogelijke trajecten.

Een spannend avontuur waar je hart sneller van gaat kloppen en waar ze zich compleet met hun hele ziel en zaligheid in kunnen storten. De combinatie van het spelen en bouwen spreekt ieder kind geweldig aan.

Vanaf € 12,50 per kind
Vanaf 10 kinderen
Wat is er nu leuker dan Hooihutten bouwen op een echte boerderij?! Tijdens dit feestje kunnen jullie je twee uur lang helemaal uitleven in onze boerenschuur.
€ 15,00 per kind
Vanaf 10 kinderen
Voor wie een speciale toren wil bouwen, tot wel 10 meter hoog, is Bamboestieken in Amersfoort dé activiteit bij uitstek om deze klus te klaren. Wanneer je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een groep kunt vormen van 10 kinderen kun je bij ons altijd op de woensdagmiddag of de zaterdag terecht voor het bouwen van een uitdagende toren.
Vanaf € 14,00 per kind
Vanaf 6 kinderen
Een speciale werkplaats voor kinderen in Den Haag met allerlei feestelijke arrangementen, waar ze hun verjaardagspartijtje op een bijzondere manier kunnen vieren met de leukste activiteiten. Bij aankomst mag de jarige al direct op zijn versierde stoel plaatsnemen om zijn cadeautjes in ontvangst te nemen. Ook wij hebben een verrassing.  
€ 5,50 per kind
Vanaf 2 kinderen
Een geweldige plek waar de lagere schoolkinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Ravotten in de apenkooi, bouwen in de legohoek, schuiven aan de airhockeytafel, of buiten skelteren, konijnen aaien, springen, glijden en nog veel meer. Kom het zelf beleven.
€ 11,50 per kind
Vanaf 8 kinderen
Altijd al een onvergetelijk kinderfeest mee willen maken? Bij Landal Esonstad kan dat! Vanaf september 2017 is er een nieuw kinderfeestje gelanceerd, en wel de Footgolf en Huttenbouw party.
Vanaf € 10,00 per kind
10 tot 20 kinderen
Kom naar ons en bouw je eigen stoere vlot! Met verschillende materialen kan je met je vriendjes en vriendinnetjes je eigen vlot bouwen. Nadat je hem op de kant in elkaar hebt gezet, ga je hem natuurlijk testen op het water, als een echte zeeman.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties