starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Boerderijfeestje

Trek je laarzen vast aan en kies een leuk boerderijuitje

Vier je feestje op een boerderij en ontdek het platteland

Een hele, leuke en gezonde manier om je kinderfeestje te vieren is om een paar uurtjes gezellig langs te komen op een boerderij. Laat de kinderen eens iets heel anders ervaren. De ruimte en de dieren rondom de boerderij spreken al gauw tot ieders verbeelding.

Ga lekker met de dieren aan de slag met bijvoorbeeld ponyrijden, konijntjes knuffelen en varkentjes of geiten aaien, voeren of verzorgen. Of ontdek de omgeving met een huifkartocht.
Bijzonder in trek zijn ook de typische boerderijspelletjes, zoals kruiwagen lopen, touwtrekken, hooibalen stapelen of polsstok verspringen. Er zijn ontzettend veel gevarieerde spelprogramma’s waarbij de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven in de frisse boeren buitenlucht.

Bij een boerderijfeestje staat ook gezelligheid en geborgenheid centraal, waarbij het de bedoeling is om ieders verjaardagspartijtje maximaal op te vrolijken. Met limonade en typische boeren lekkernijen genieten de kinderen volop en hebben ze de dag van hun leven.

Getoonde uitjes 1 - 4 van 4

In Maassluis bieden wij fantastische kinderfeestjes op en rond de boerderij! Het platteland is een heerlijke plek om te ravotten op deze speciale dag!

Prijs
€ 93,50 per kinderfeestje
Aantal
Vanaf 8 kinderen
Locaties
Maassluis
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Beleef je kinderfeestje met je vriendjes en vriendinnetjes en ga een spannend schat zoek avontuur tegemoet in de bossen bij Eindhoven.

 

Prijs
€ 12,95 per kind
Aantal
Vanaf 10 kinderen
Locaties
Eindhoven
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Kom naar Appeltern in de Betuwe voor het vieren van een origineel kinderfeestje op de boerderij.

Prijs
€ 13,50 tot € 17,50 per kind
Aantal
Vanaf 8 kinderen
Locaties
Appeltern
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar, die niet bang zijn om vies te worden is er het stoere kinderfeestje Poldersport! Onder de enthousiaste begeleiding van één van onze recreatiebegeleiders gaan de kinderen het weiland in... Na een korte warming up gaan ze gedurende 1 uur en 45 minuten allerlei uitdagende spellen doen in en over het water.

Prijs
Vanaf € 13,50 per kind
Aantal
12 kinderen
Locaties
Kamerik
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01