tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search kids euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer dieren en natuur kinderfeestje
Kinderfeestjes op de Boerderij

Trek je laarzen vast aan en kies een leuk boerderijuitje

Vier je kinderfeestje op een boerderij en ontdek het platteland

Een hele, leuke en gezonde manier om je kinderfeestje te vieren is om een paar uurtjes gezellig langs te komen op een boerderij. Laat de kinderen eens iets heel anders ervaren. De ruimte en de dieren rondom de boerderij spreken al gauw tot ieders verbeelding.

Lees verder

Ga lekker met de dieren aan de slag met bijvoorbeeld ponyrijden, konijntjes knuffelen en varkentjes of geiten aaien, voeren of verzorgen. Of ontdek de omgeving met een huifkartocht.
Bijzonder in trek zijn ook de typische boerderijspelletjes, zoals kruiwagen lopen, touwtrekken, hooibalen stapelen of polsstok verspringen. Er zijn ontzettend veel gevarieerde spelprogramma’s waarbij de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven in de frisse boeren buitenlucht.

Bij een boerderijfeestje staat ook gezelligheid en geborgenheid centraal, waarbij het de bedoeling is om ieders verjaardagspartijtje maximaal op te vrolijken. Met limonade en typische boeren lekkernijen genieten de kinderen volop en hebben ze de dag van hun leven.

Weergave:
3 kinderfeestjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01