starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Lees snel verder welke stralende beautyfeestje er allemaal zijn

Beoordelingen Beautyfeestje

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
10
Uit 20 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De meiden hebben de middag van hun leven gehad. Afgesloten met een heuze eindshow. Wel zo gemakkelijk voor de ouders: de enthousiaste zussen nemen alles uit handen. Beslist een aanrader!

Topfeest! Meiden hebben zo genoten!

woensdag, 3 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk.

De meiden hebben genoten. Erg blij met de foto’s..

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig leuk

Ik had dit feestje georganiseerd om een herinnering te maken aan een hechte vriendschap tussen 6 dames van 9 jaar. We voelden ons heel welkom, de sfeer was heel ongedwongen en nodigde de dames uit om allerlei dingen uit te proberen. Jacqueline had heel veel geduld, alles was bespreekbaar en ze begeleidde de meisjes op een leuke manier door de fotomomenten. De verzorging er omheen was ook een groot succes. We hebben uiteindelijk hele mooie foto's gekregen van de meisjes, zowel in groepsverband als alleen. Het zijn ook geen standaardfoto's maar lekker speels en met veel kleur. Ik zou dit feestje absoluut aanraden!

maandag, 8 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was echt een feestje voor de meiden

Top!!

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

She was fantastic

A perfect party for a 9 year old. Jacqueline was super patient with all the girls and made sure each one got personal attention ?. The birthday girl surely felt special ?

woensdag, 22 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een topfeestje!

Mijn jongste dochter wilde voor haar 12e verjaardag graag een fotoshoot met haar twee beste vriendinnen. Zo hadden ze ook meteen een aandenken aan hun lagere schooltijd samen. Jacqueline is twee uur lang op een leuke manier met ze in de weer geweest. Het resultaat mag er zijn, wat een leuke foto’s!

vrijdag, 22 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Mijn dochter heeft een top partijtje gehad.
Wat is dit leuk.
Alle kids hebben het ook super leuk gehad.
Bedankt voor het onderwijs geslaagd partijtje.

zondag, 27 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Meer dan geweldig

Wat een top feestje. Onze dochter met haar vriendinnen hebben meer dan genoten. Jacqueline stond overal voor open qua foto's maken. Als de meiden met een idee kwamen was dit geen probleem. En de ideeën voor foto's van Jacqueline vonden de meiden ook helemaal top. Ook nog mooi opgemaakt en heel veel verkleedkleding. De meiden straalde allemaal. Echt een aanrader.
Ook het contact voor het feestje was heel fijn. Snel antwoord op de mail. Meer dan geweldig.

maandag, 29 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!!

Ontzettend leuke ervaring, Wij hadden een groepje jongens en meisjes. Alle kinderen waren enhausiast. De begeleiding was top. Zeker voor herhaling vatbaar.

donderdag, 11 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een onvergetelijke middag!

Ik ben super enthousiast!! Je krijgt gegarandeerd een onvergetelijke middag. Laura en Iris zijn leuk, professioneel en ze begrijpen wat nodig is om kinderen een supermiddag te bezorgen. De studio ziet er fantastisch uit en alles is tot in de puntjes verzorgd - een echte aanrader!

woensdag, 3 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super! De kinderen hebben allemaal genoten!

Zeker een 9 waard vooral de cd
Die je krijgt op gestuurd van de gemaakte foto’s maakt het helemaal te gek!!! Zeker een aanrader! Wij gaan zeker nog een keer terug :)

zaterdag, 29 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fotoshootfeestje bij fotostudio Jaqueline

Met onze jongste dochter en 7 vriendinnen fotoshootfeestje geboekt. De meiden vonden het fantastisch. Leuke fotografe die zich enorm inzet om het feestje tot een succes te maken. Mooie foto's gekregen op cd. Echt een aandenken!

zondag, 9 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk

op woensdag 4 juli 2018 het partijtje van mijn 9 jarige dochter hier gevierd met in totaal 8 meiden. super vriendelijk ontvangen, drinken en lekkers stond al klaar. Jacqueline heel relaxed naar de kinderen toe, alles kan en mag gevoel. snelle aflevering van de foto's. echt een aanrader!!!

maandag, 16 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een geweldig feestje!

Afgelopen weekend heeft mijn dochter van 10 met haar vriendjes en vriendinnetjes haar fotoshoot feestje bij Jacqueline gehad. Ze hebben het er nog over! Ze hebben het zo leuk gehad, Jacqueline heeft aan een stuk door foto’s gemaakt van de kinderen. En wat een geduld en vriendelijkheid straalt Jacqueline uit! Iedereen voelde zich op z’n gemak en niks werd overhaast gedaan. Het allerleukste feestje vond mijn dochter het... en mama heeft ook genoten van alle stralende gezichtjes :)

woensdag, 11 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Topfeestje

Jacqueline heeft er echt een topfeestje van gemaakt. Met 8 meiden, leeftijd 10/11 jaar, was het dolle pret. Ze heeft enorm veel glamour- en glitter kleding, hoedjes, pruiken, brillen, shawls etc. Verder is ze relaxed en heeft ze leuke creatieve ideeen. De meiden hebben genoten. En dan hebben we de foto's nog niet eens gezien. Een aanrader!

vrijdag, 22 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fotoshoot kinderfeestje

Wij hebben de shoot voor het kinderfeestje van onze dochter gedaan bij Jacqueline omdat het ons leuk leek om een leuke herinnering te hebben met alle vriendinnen omdat ze in groep 8 zitten. De middag van de shoot is door onze dochter als super leuk ervaren en was voor haar en haar vriendinnen het leukste feestje ooit. Het contact met Jacqueline is goed en prettig en ze heeft er een onvergetelijke middag van gemaakt. De prijs kwaliteit verhouding is top. Alles bij elkaar genomen is het zeer zeker een aanrader en wij gaan zeker een keer terug voor een fotoshoot met het gezin.

maandag, 4 december 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Mijn dochter had een ontzettend leuk feestje. Het was erg goed verzorgd, er was ruim aandacht voor de kinderen en ze hadden het supergezellig. De foto’s zijn erg mooi geworden.

woensdag, 29 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fotofeestje

In september een fotoshoot geregeld bij Jacqueline. In totaal waren7 kinderen van 8 en één van 6, waarvan 5 meiden en 3 jongens. Wat vooral opvalt is de kalmte die Jacqueline heeft en de meegaandheid naar de kinderen. Alle poses die de kinderen voorstelden, stond ze voor open. Niks was te gek en alles viel te proberen. Daarnaast heeft ze een zeer uitgebreide collectie van verkleedkleren, hoeden, brillen, maskers etc. Absoluut een top ervaring en echt het geld meer dan waard. We zijn benieuwd naar het eindresultaat maar nu al razend enthousiast!

woensdag, 8 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fotofeestje met je besties

Onze oudste dochter wil graag herinneringen maken met haar vriendinnen. Ze zit in groep 7 en over een niet al te lange tijd gaat iedereen naar de middelbare school en hun eigen weg. Hoe leuk is het dan op een fotoshoot te doen met je besties! Zo ontzettende leuke middag gehad! En wat een mooie foto's. Iedereen kwam aan bod en alle ideeën waren welkom.
Kortom .. een echte aanrader!

zaterdag, 4 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader!

Wat een super leuke dag heeft mijn dochter van 10 met dr vriendinnen gehad. Ze voelden zich op en top model. De foto's zijn net binnen en ze zijn super gaaf! Deze verjaardag zullen ze niet snel vergeten. Jacqueline bedankt dat je zoveel geduld had met ze. Ze hebben echt genoten.
Groetjes, Lisa Pesch uit Heemskerk

dinsdag, 31 oktober 2017

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01