starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Kinderfeest - Speel het grappige Crazy88 in Ravenstein

Wat ga je doen

Heel simpel maar super grappig. 88 opdrachten waarvan je er zoveel mogelijk uitvoert binnen 90 minuten. Oke, echt simpel zijn de opdrachten niet maar vooral gek. Ga in een sloot staan, doe een koprol op straat, knuffel een boom, maak een piramide, eet iets pittigs.

Alle opdrachten worden op foto of film vastgelegd. De foto's krijg je achteraf toegestuurd en zijn een leuk aandenken.

Er is vooraf genoeg tijd om kadootjes uit te pakken en te zingen voor de jarige job. Dit onder het genot van diverse soesjes en ranja en/of water. Achteraf kunnen jullie bijkomen met een zakje chips of friet en snack. De jarige mag nog een leuke verrassing kiezen uit onze kadomand.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01