tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather home pictures2 flame

Kinder-mozaïekpakketten voor thuis

Wat ga je doen?

De gezelligste kinderfeestjes zijn die feestjes waar niemand zich verveelt en waar alles van een "leien dakje loopt". Originele creatieve kinderfeestjes zijn een uitkomst om het iedereen enorm naar de zin te maken, en dit geldt óók voor de ouder(s)! Creatieve kinderfeestjes zijn hot, omdat iedereen een wat langere tijd "zoet" is, iets origineels voorgeschoteld krijgt én iedereen trots met een eigen creatie naar huis gaat.

Wil je een geslaagd creatief kinderfeestje thuis vieren, dan is mozaïeken een top-activiteit voor jongens en meisjes. Zeker als dit kan met complete mozaïekpakketten voor kinderen, waarbij alles inbegrepen is en ieder kind zijn/haar eigen materialen heeft.

Je vindt hier unieke kinder-mozaïekpakketten zoals originele spiegels, fotolijstjes, letters, gekko's, vlinders, LOVES, dienbladen, waxinehouders, toekans, dolfijntjes en meer in vele kleuren en kleurcombinaties. Natuurlijk heeft elk mozaïekpakket/kind een eigen duidelijke werkbeschrijving. Er hoeft niet geknipt of getimmerd te worden, alles is al "plakklaar".

Echt een ideale gelegenheid om een geslaagd kinderfeestje thuis te organiseren, waarbij iedereen het mozaïek mee naar huis neemt. De mozaïekpakketjes zijn er van € 7,95 tot € 11,95. Binnen 1-3 dagen na je bestelling heb je alles al in huis, overzichtelijk en netjes verpakt. Oók handig!

Heb je een groep met meer dan 20 personen? Vraag dan naar onze extra kortingsregeling!

Geïnteresseerd in dit pakket?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het pakket

Vanaf € 7,95 per kind (incl. BTW)
Vanaf 2 kinderen
Ongeveer 3 uur
Binnen
DIY-pakketten worden in heel Nederland verstuurd

Gemiddeld een 9,0 uit 164 beoordelingen

9,1 Beleving
9,0 Begeleiding
8,8 Prijs/kwaliteit

Heel leuk vooral voor de kids en volwassene

Super goede afhandeling de moeite waard om nog een bestelling te doen.

Door: Mars

Fantastisch! Vol lof over dit bedrijf en zeker aan te raden!

We kwamen op de dag van het feestje tot de ontdekking dat we andere kleuren hadden gehad dan aangegeven, foutje van mij had het gewoon niet beseft tot op het moment van het feestje.
Telefonisch contact gezocht. Meneer vond het onwijs vervelend, moest uiteraard even schakelen, maar is het komen brengen van Tilburg naar Rotterdam. Dit is iemand die begrijpt hoe je het oplost en zorgt dat je op positieve manier groeit als bedrijf. Vol lof over dit bedrijf en zeker aan te raden

Over de activiteit: de kinderen waren eerst sceptisch, of het niet saai was maar ze hebben zo leuk allemaal hun eigen ontwerp gemaakt.
Er ontbreekt niks in de pakketten, zo aan de slag, zonder omkijken.

Door: Michelle
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01