tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Kever Cabrio Rally - Wij leveren de Kever cabrio's op elke gewenste startlocatie

Wat ga je doen?

Ga op pad vanaf jouw eigen gekozen startlocatie met kever cabrio's en ontdek Nederland op een avontuurlijke en unieke manier! Maak je geen zorgen over het transport van de auto's, want wij zorgen ervoor dat de kever cabrio's op tijd bij jouw gekozen locatie worden afgeleverd. Houd er wel rekening mee dat er maximaal 4 personen in een kever cabrio passen.

Wij komen vanaf 3 kever cabrio's naar jouw startlocatie

Voor jouw gemak nemen we altijd een reserve kever mee en er komt iemand op locatie die ervoor zorgt dat de kevers blijven rijden, zodat je zorgeloos kunt genieten van de rit. Deze activiteit is mogelijk vanaf 3 kever cabrio's. Je kunt ervoor kiezen om zelf een mooie route uit te stippelen en jouw eigen tocht te plannen, inclusief opdrachten en puzzels om het extra uitdagend te maken. Wil je liever geholpen worden bij het maken van een route? Geen probleem, wij bieden ook de mogelijkheid om tegen betaling hulp te krijgen bij het plannen van een unieke en avontuurlijke tocht.

3 voorbeelden van opdrachten die je kunt verwerken in jullie tocht:

  • Foto-opdracht: Maak een foto van de hele groep bij een opvallend monument of gebouw. De groep die de meest creatieve of grappige foto maakt, krijgt extra punten.
  • Scavenger hunt: Maak een lijst met opdrachten waarbij de deelnemers bepaalde voorwerpen moeten vinden of op specifieke locaties moeten stoppen. Bijvoorbeeld: vind een ansichtkaart van een bepaalde stad, stop bij een ijssalon en maak een foto van de groep terwijl ze een ijsje eten.
  • Puzzeltocht: Maak een puzzel die de deelnemers onderweg moeten oplossen. Bijvoorbeeld: ontcijfer een boodschap in morsecode die je vindt op een bepaalde locatie, los een woordzoeker op om erachter te komen waar je naartoe moet rijden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 75,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 100 personen
Vanaf 4 uur
Wij komen naar elke gewenste startlocatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01